Nordicbet: Få 500 kr freebet som ny spiller

Det er vigtigt at komme godt fra start og nye spillere hos Nordicbet vil du blive tilbudt et freebet på 500 kr. i velkomstbonus. Nordicbet er en af de mest respekterede spiludbydere på det danske spillemarked og du kan her læse mere om, hvordan du får fat på dit freebet på 500 kr.

Nordicbet banner

Sådan får du dit 500 kr. freebet hos Nordicbet

Man skal være opmærksom på, at tilbuddet om freebet på 500 kr. kun gælder for nye spillere. Velkomstbonussen udløber 60 dage efter oprettelse.

 1. Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.80
 2. Du vil modtage et freebet på 500 kr.
 3. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav.
 4. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke

 ➡  Læs mere om bonus og kampagner fra Nordicbet.

Regler og Vilkår

 • Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage et freebet.
 • Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye kunder registreret fra d. 13/07-2022.
 • For at modtage dit freebet skal du placere et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. hvor et af dine valg er på odds 1.80 eller derover, og så snart dette væddemål er afgjort får du automatisk et freebet sat ind på din konto på 500 kr. Gælder alle sportsvæddemål, enten live eller førkamp.
 • Denne bonus er baseret på væddemål du placerer og udløses kun, første gang du placerer et bet på minimum 500 kr. Hvis du eksempelvis placererer et bet på 100 kr. eller 250 kr., modtager du ikke et freebet. Placerer du derimod et bet på 500 kr., vil du modtage et freebet på 500 kr. Placerer du eksempelvis et bet på 2.000 kr., vil det ligeledes udløse et freebet på 500 kr.
 • Det er ikke muligt at akkumulere flere væddemål for at opnå en samlet indsats på 500 kr. Det vil sige at hvis du eksempelvis placerer to væddemål til 250 kr. stykket, eller fem væddemål til 100 kr. stykket, vil disse ikke være gældende for at kunne modtage freebettet.
 • Freebettet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder og skal bruges indenfor 60 dage efter oprettelse. Der er intet minimumsodds som freebettet skal bruges på.
 • Gevinster du vinder får fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
 • Systemspil eller væddemål som lukkes tæller ikke med i forhold til at få freebet.
 • Både tabte og vundne væddemål gælder ift. at modtage freebettet.
 • Freebettet er gyldigt i 60 dage fra aktivering. Hvis freebettet ikke bliver brugt indenfor denne periode vil freebettet blive fjernet.
 • Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Hvis der findes bevis for at et eller flere væddemål er placeret af en kunde eller en gruppe af kunder, hvor der som et resultat af en bonus, risikofrit spil, freebet eller forhøjet oddstilbud, vil være garanteret overskud til en kunde unanset udfaldet, vil Betsson Group uanfægtet af, om det er en enkeltperson eller som en del af en gruppe, indkræve hele beløbet. Betsson Group kan også annullere freebets og risikofrie spil.
 • NordicBets tilbud er udelukkende til kunder, som er fritidsspillere. Det er ikke tilladt for kunder at snyde, samarbejde med andre kunder, deltage i matchfixing, deltage i arbitrage, deltage i risikofrie væddemål eller deltage i matched betting (placering af to væddemål for og imod det samme udfald). Hvis NordicBet får mistanke om sådanne aktiviteter, forbeholder NordicBet sig retten til at kræve, at kunden leverer tilstrækkelig information, som dokumenterer kundens identitet og formål med at deltage i væddemålet, før der sker udbetaling til kunden..
 • NordicBet.dk forbeholder sig retten til at lukke din konto og konfiskere alle eksisterende midler, hvis der findes bevis for misbrug/svindel.
 • NordicBet forbeholder sig retten til at begrænse enhver kundes adgang (helt eller delvist) til bonustilbuddet, og i tilfælde af, at en kunde har overtrådt disse vilkår eller andre vilkår, som gælder for dette bonustilbud, at pålægge kunden et rimeligt gebyr til dækning af alle administrationsomkostninger, som NordicBet måtte blive pådraget i håndteringen af denne overtrædelse.
 • Ved tilfælde af tvivl/twister/uenigheder vil odds/sportbetting-afdelingens afgørelse blive betragtet som værende endegyldig.
 • NordicBet tillader ikke “spil på begge sider” eller spil på flere valg på samme marked/kamp, for dermed at få udløst en bonus eller en belønning. Marked kombinationer hvor der er 2 eller 3 mulige udfald ( Eks. Fultidsresultat, over/under 2.5 mål), og skulle du have placeret flere væddemål på forskellige potentielle udfald, enten førkamp eller live, vil det kun være det valg som er placeret med den højeste indsats som er gældende i forhold til bonusomæstning. Derudover vil det også være gældende på marked kombinationer, placeret enten førkamp eller live, som formindsker din generelle risiko. Her vil den højeste indsats også kun være gældene i forhold til bonusomsætning. Et eksempel her på kunne være hvis du spiller “over 0.5 mål” og samtidig spiller ”korrekt slutresultat 0-0”. Alle regler og eksempler findes her.
 • Generelle regler og vilkår er gældende.

Nordicbet sportsbetting