New England Patriots – Tennessee Titans optakt, odds og spilforslag

Lørdagens sene NFL divisional playoff-kamp står mellem New England Patriots og Tennessee Titans. De to hold mødes på Patriots’ hjemmebane Gillette Stadium i Foxborough, Massachusetts. Denne kamp tegner til at blive den mest ensidige af de fire divisional playoff-opgør, da Patriots er kæmpe favoritter. New England har dog været præget af uro i de seneste uger, og overraskelsen kan derfor lure. Skulle Titans gå hen og løbe med sejren, får man hele odds 7,15 hos NordicBet, imens en hjemmesejr udbydes til odds 1,12.

Læs hvordan du får 2.500 kroner i transfer window bonus hos NordicBet her.

 

Odds på kampen her

 

Optakt: New England Patriots – Tennessee Titans

New England Patriots

Det er ikke uden grund, at de regerende Super Bowl-mestre er favoritter til at løbe med sejren. Patriots gik 13-3 i regular season, hvilket sikrede dem nummer et seed i AFC, og på papiret har de formentlig NFLs stærkeste hold. Truppens helt store stjerne er selvfølgelig quarter back Tom Brady, der er en af NFLs allerbedste på positionen nogensinde.

Netop Brady har dog været omringet af flere kontroverser på det seneste. Flere amerikanske medier har rapporteret, at den aldrende quarter back tvang holdejer Robert Kraft og head coach Bill Belichick til at trade backuppen Jimmy Garoppolo til San Francisco 49ers tidligere på sæsonen. Garappolo var regnet som et yderst lovende quarter back-talent, og det lignede blot et spørgsmål om tid før, at han ville overtage 40-årige Bradys plads i startopstillingen. Dette fornemmede Brady formentlig også, og derfor stillede han efter sigende holdledelsen et ultimatum: mig eller Garoppolo. Med syv Super Bowl-deltagelser og Super Bowl-sejre på CVet havde Patriots-ledelsen ikke andet valg end at føje stjernen. Derfor blev Garappolo tradet til 49ers for et sølle andetrundevalg i næste års draft.

Både spillertruppen og ledelsen er ifølge rapporterne fra USA utilfredse med Bradys opførsel, hvilket har været det store diskussionsemne op til ugen. På trods af de mange spørgsmål fra nysgerrige rapportere har spillerne dog forsøgt at forberede sig til kampen så godt som muligt.

Det er dog bestemt ikke første gang, at Patriots bliver angrebet af medierne. Dette er faktisk sket ofte i fortiden, og det får som regel spillerne til at rykke tættere sammen i omklædningsrummet.

Running backs Rex Burkhead, James White og Mike Gillislee er alle tvivlsomme til kampen imod Titans. Det samme er line backers Kyle Van Noy og Marquis Flowers samt wide receiver Chris Hogan.

 

Tennessee Titans

Titans gik 9-7 i regular season, hvilket sikrede dem en andenplads i AFC South efter Jacksonville Jaguars. Titans har været en af denne sæsons positive overraskelser, og det er tydeligt, at holdet fra Nashville går i gennem en spændende udvikling.

I wild card-runden mødte Titans Kansas City Chief på udebane. Chiefs var pæne favoritter til at tage sejren, men Titans vandt fuldt fortjent. Kampens helt store oplevelse var Titans-running back Derrick Henry, der løb for vanvittige 156 yards og et touch down på 23 carries. Derudover havde han også 35 yards i luften på to receptions. På grund af Henrys fremragende form formåede Titans at vinde kampen 22-21 efter at have været nede 21-3 ved pausen.

Det imponerende comeback havde dog ikke været muligt uden en mandfolkeindsats af en anden verden fra forsvaret. Sølle 56 yards og nul point tillod de Chiefs i anden halvleg, og de skabte dermed gode forudsætninger for offensiven.

Netop defensiven har i gennem hele sæsonen været et af Titans’ allerstærkeste kort. For eksempel har Titans det fjerdebedste løbeforsvar i NFL, da de blot tillader 3,6 yards per løb. Derudover har Titans en D-line, der virkelig kan lægge pres på Brady, hvis den rammer dagen.

Titans må undvære running back DeMarco Murray. Derudover er left guard Quinton Spain og corner back Logan Ryan begge tvivlsomme.

 

Spilforslag

New England Patriots og Tom Brady er storfavoritter, men de får formentlig kamp til stregen. Titans er et fremragende footballhold, hvilket de har vist utallige gange. Den store uro i og omkring Patriots kan også påvirke spillerne, der i hvert fald ikke har fået en optimal optakt til kampen.

En anden faktor, der taler til Titans fordel, er Patriots mange skader på running back-positionen. Patriots er afhængige af at få gang i løbeangrebet, men dette kan de få svært ved lørdag nat. Det er derfor fristende at spille på Titans til 7,15 hos NordicBet. Vi vælger dog en mere forsigtig variant i Titans (+13,5) til odds 1,91 hos NordicBet. Dette spil går hjem så længe, at Titans ikke taber med 14 point eller derover, hvilket kun er sket to gange tidligere i sæsonen.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet