Efter en skuffende start på Superligaen af AaB blev Jacob Friis sæsonens anden Superliga-træner til at miste jobbet. Nu skal AaB så på jagt efter en ny cheftræner. Der er som altid mange om buddet, når et trænersæde i Superligaen bliver ledigt. Hos Unibet finder du odds på AaBs næste træner.

 

Unibet Odds på ny AaB træner hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Odds på næste AaB-træner

Peter Feher 2,25 Kjetil Knutsen 3,50
Ole Tobiasen 6,00 Jacob Neestrup 12,00
Kent Nielsen 12,00 Ståle Solbakken 12,00
Bård Wiggen 15,00 Bo Henriksen 20,00
Rikard Norling 25,00 Alexander Zorniger 40,00
David Wagner 40,00 Jimmy Nielsen 40,00
Trond Sollied 40,00 Allan Kuhn 75,00

 

Hos Unibet kan man spille på, hvem der bliver næste cheftræner for AaB. Man skal være opmærksom på, at en afløser som gennemfører minimum ti kampe også vil blive anset som cheftræner i forbindelse med dette væddemål. Af den årsag er den nuværende favorit Peter Feher, som er midlertidig cheftræner i klubben. Som det fremgår af listen ovenfor er der dog ikke mangel på kandidater.

Vi vil her gennemgå de forskellige kandidater og komme med vores på, hvad der er det bedste AaB cheftræner odds.

 

Peter Feher

Peter Feher er som nævnt favorit til at blive næste mand, som er i spidsen for AaB i minimum ti kampe i træk. Det er som sagt kriteriet, som skal opfyldes hos Unibet. Dermed behøver Feher altså ikke blive ansat som officiel cheftræner, hvis bare han er afløser i ti kampe i streg.

Peter Feher er selv ny mand i AaB. Han kom nemlig til klubben som assistenttræner i sommers. Inden da var han cheftræner i Helsingør. Den 46-årige Feher har også tidligere tilbragt ni år i FC Nordsjælland som ungdomstræner og assistenttræner.

Man kan have sine tvivl om, hvorvidt Peter Feher bliver en permanent løsning i AaB. Meget afhænger naturligvis af, hvem AaB ellers har i kikkerten. Man er derfor den helt store joker her. Det gør også, at det er med hurtigst muligt at slå til, hvis man har et godt øje til Feher, når det kommer til odds på ny AaB-træner

Odds på Peter Feher som næste AaB træner

 

Kjetil Knutsen

Kjetil Knutsen har stor succes i Norge, hvor han er træner for Bodø/Glimt. Her må han siges at have gjort det ganske glimrende. Sidste sæson blev det til en andenplads, og i skrivende stund ser klubben ud til at være vej mod et stensikkert mesterskab.

På baggrund af dette kan man naturligvis spørge sig selv om, hvorfor han skulle forlade Bodø/Glimt for at blive næste AaB-træner i Superligaen. En af de ting, som taler for det, er dog, at AaB har en norsk sportschef i form af Inge André Olsen.

Spørgsmålet må dog i sidste ende være, hvorvidt Kjetil Knutsen er klar til at give afkald på at skulle spille Champions League kvalifikation med Bodø/Glimt for at tage over i AaB.

Odds på Kjetil Knutsen som næste AaB træner

 

Jacob Neestrup

Da der for nyligt skulle findes en ny FCK-træner, Jacob Neestrup en af de mere overraskende kandidater. Den blot 32-årige cheftræner for Viborg har desuden erfaring som ungdoms- og assistenttræner i FC København.

Neestrup har været i Viborg siden 2019. En af fordelene ved ham er naturligvis, at der ikke er langt fra Viborg til Aalborg. Dermed vil der altså ikke være tale om den store omvæltning, hvis han skulle ende i jobbet. Viborg fører i skrivende stund 1. Division, men spørgsmålet er, om ikke Neestrup kan overtales, hvis AaB skulle stå klar med en kontrakt til københavneren.

Odds på Jacob Neestrup som næste AaB træner

 

Ståle Solbakken

Det største navn på listen over kandidater må være Ståle Solbakken, som indtil for få måneder siden var cheftræner i FCK. Den primære årsag til at Ståle Solbakken er i spil her er, at han tidligere har spillet i AaB fra 1998 til 2000.

En mand som Solbakken skal dog naturligvis have en form for garanti omkring, hvilke midler han får stillet i udsigt, hvis han skulle vælge at tage jobbet i AaB. Som tilfældet var det med Kjetil Knutsen kan AaBs norske sportschef Inge André Olsen blive en faktor. Der er derfor forhold som gør, at man ikke helt kan udelukke Ståle Solbakken, når der skal sættes odds på AaB-træner

Odds på Ståle Solbakken som næste AaB træner

 

Kent Nielsen

Der er ikke mange folk med samme legendestatus som 58-årige Kent Nielsen oppe i Aalborg. Han kom til i december 2010, hvor klubben havde fyret Magnus Pehrsson og lå sidst i Superligaen. Efter at have tabt med tenniscifrene 6-0 til OB i sin debut fik han reddet den synkende skude på sidste spilledag via en mirakuløs Esbjerg-scoring i overtiden mod Randers FC.

Siden da gik det kun en vej, og det var fremad. Den efterfølgende sæson blev det til en syvendeplads, hvilket blev fulgt op af en femteplads. I 2013/14-sæsonen gik alt så op i en højere enhed, da aalborgenserne spillede yderst seværdig fodbold og vandt The Double med Kent Nielsen ved roret i en 4-4-2-opstilling, hvor der var to offensive wingbacks og to kantspillere der trak ind i banen.

Hans fantastiske meritter og fortid i klubben taler for en ansættelse. Kent Nielsen er i dag cheftræner i Silkeborg, der som bekendt spiller i den næstbedste række.

Odds på Kent Nielsen som næste AaB træner

 

Bo Henriksen

En mand som i sommers blev ledig på markedet er den karismatiske Bo Henriksen. Han meldte i løbet af sidste sæson ud, at han efter den nuværende ville stoppe i Horsens. Det gjorde han i god tid for, at Horsens ville have god tid til at finde en afløser. Det klarede de dog et år hurtigere end Bo Henriksen havde regnet med, dermed er han allerede nu på udkig efter nye udfordringer.

Bo Henriksen tilbragte seks år i Horsens og føler, at han er klar til at tage et skridt op. Det må man sige, at et job i AaB ville være. Det ville da også umiddelbart være et logisk step for Bo Henriksen. Spørgsmålet er bare, om han er et godt match med AaB. Som type er han en helt anden end den nu tidligere AaB cheftræner Jacob Friis.

Når det kommer til odds på næste AaB-træner bør der derfor være andre foran Bo Henriksen i køen, som formentlig passer bedre til AaB til trods for fynboens åbenlyse kvaliteter.

Odds på Bo Henriksen som næste AaB træner

Zorniger, Jimmy Nielsen eller en tidligere Premier League-manager?

Der er naturligvis også en stribe kandidater, som giver høje odds, hvis de ender som næste AaB-træner. Blandt disse finder man den tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger. Tyskeren har endnu ikke fundet næste job efter tiden i Brøndby. Spørgsmålet er dog, om han ønsker at blive i Danmark, eller om han hellere vil til udlandet.

Der er som nævnt også klublegenden Jimmy Nielsen. Målmanden nåede 342-ligakampe for AaB fra 1995 til 2007. Inden da var han tilmed også en del af klubbens akademi kun afbrud af et kort ophold i Millwall. Siden 2010 har han boet i USA, hvor han har været træner i den næstbedste siden 2014. Spørgsmålet må derfor være, om han foretrækker at blive i USA.

Der er også en tidligere Premier League-manager på Unibets liste. Det er tyske David Wagner. Han blev for få måneder fyret efter at have været træner i Schalke 04 gennem ét år, hvor meget lidt er gået godt i Gelsenkirchen. Han har også tidligere trænet Huddersfield i Premier League. Der er dog umiddelbart meget lidt som tyder på, at han skulle blive ny træner i AaB.

Odds på en outsider som næste AaB træner

 

Spilforslag – Ole Tobiasen som ny AaB-træner

Den tidligere danske landsholdsspiller Ole Tobiasen har også en fortid i AaB. Han var nemlig lånt ud til nordjyderne fra FCK i 2005, hvor det blev til 13 kampe. Han spillede en stor del af sine karriere i Holland, hvor hele hans trænerkarriere da også har udspillet sig.

Efter diverse jobs som assistent og ungdomstræner er Tobiasen i dag cheftræner i Almere City, som spiller i den næstbedste hollandske række. Her blev han i sommers ansat som cheftræner efter at have imponeret som midlertidig cheftræner. I skrivende stund fører Almere City den næstbedste række, så der er med andre ord sket noget under Ole Tobiasen.

Den succes er naturligvis en af årsagerne til, at han er i spil til dette job. Tobiasen har tidligere ikke været afvisende overfor at vende hjem til Danmark. Derfor kunne han også være et godt bud til trods for, at hans erfaring som cheftræner er begrænset. Det flotte arbejde i Almere City viser dog, at han bestemt har evnerne.

Det er blandt andet det, som får os til at pege på Ole Tobiasen. Ser man på odds på næste AaB-træner, er der er i skrivende stund god værdi at hente på Ole Tobiasen som ny AaB-træner.

Odds på Ole Tobiasen som næste AaB træner

 

Unibet Odds på næste AaB træner hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund