Spil 500 risikofrie kroner på Champions League-finalen med Mr Green

Så er det endelig blevet tid til Champions League-finalen. Det bliver et møde mellem Manchester City og Chelsea, og med Mr Green får du mulighed for at spille præcis 500 risikofrie kroner på finalen. Det kræver blot, at du er ny kunde hos bookmakeren.

 

Spil risikofrit for 500 kr. på CL-finalen hos Mr Green

 

Sådan får dit 500 kroners risikofrie Champions League-spil

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på Champions League-finalen mellem Manchester City og Chelsea
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 29. maj klokken 21.00.
  4. Du skal spille for præcis 500 kroner, for at de væddemål er gældende i forhold til kampagnen.
  5. Få dit indskud retur kontant, hvis dit væddemål ikke går hjem.

 

Der kan du bruge dit risikofrie spil på

Manchester City går ind til denne kamp med muligheden for at vinde deres første Champions League-trofæ. Det er ingen hemmelighed, at det har været deres store ambition gennem de sidste par sæsoner. De har aldrig været tættere på end nu.

De vandt som bekendt Premier League i suverænt stil med hele 12 point ned til Manchester United. Dermed var der ikke behov for at spille sig helt ud i de sidste par kampe.

City tabte eksempelvis næstsidste kamp mod Brighton. Det skal dog nævnes, at de spillede med en mand i undertal i omkring 80 minutter. Derefter fulgte dog en 5-0-afklapsning af Everton på sidste spilledag.

Chelsea fik en fænomenal start under Thomas Tuchel. De fusede dog lidt ud mod slutningen sæsonen. Man tabte FA Cup-finalen mod Leicester. Samtidig blev det blot til tre point i sæsonens tre sidste ligakampe mod Arsenal, Leicester og Aston Villa.

Chelsea sluttede af med et skuffende 2-1-nederlag til Aston Villa på et stemningsfuldt Villa Park. Top fire-placeringen blev dog reddet, da Tottenham slog Leicester andetsteds.

Vi mener, at Manchester City med Chelseas nedadgående formkurve in mente er storfavoritter til at løbe med pokalen med de lange ører.

Manchester City har som nævnt modsat Chelsea ikke haft det store at spille for de sidste par kampe. Dermed har Guardiola haft den luksus, at han har kunne skifte ud på de forskellige pladser.

Det bliver naturligvis ikke nogen let kamp for Manchester City, som har tabt deres seneste to kampe mod Chelsea. Vi mener dog, at Chelseas formdyk er kommet på et yderst uheldigt tidspunkt, og det regner vi med, at Guardiola og hans Manchester City hold formår at udnytte.

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder frem til lørdag den 29. maj klokken 2021. Det er kun muligt at gøre brug at dette tilbud én gang. Man kvalificerer sig ved at logge ind på sin nye konto og indbetale, mens kampagnen kører. Man skal være opmærksom på, at det udelukkende er ens første indbetaling, som er kvalificeret til dette tilbud.

Denne indbetaling skal foregå via det unikke indbetalingsvindue, som findes via kampagnesiden. Herefter skal man indbetale præcis 500 kroner for at være kvalificeret til det risikofrie spil på 500 kroner.

Som spiller skal man have spillet og mistet hele den kvalificerende indbetaling på Champions League-finalen for, at kunne få 100% af indskuddet retur.

Denne forsikring udbetales i form af rigtige penge, og der foreligger intet krav om gennemspil. De 500 kroner er i kontanter og vil blive udbetalt inden for 48 timer af kampagnens afslutning. Det er naturligvis på den betingelse, at det er en kvalificeret indbetaling, som er blevet tabt.

Man skal være opmærksom på, at man ikke vil have mulighed for at tage imod et af Mr Greens øvrige tilbud, hvis man vælger at tage dette.

Foretager man en forespørgsel på en udbetaling i løbet kampagneperioden, samt inden de kvalificerende kriterier er opfyldte, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret.

Det er kun muligt at deltage én gang per spiller/konto/IP adresse. Skulle der være tegn på misbrug af kampagnen mellem husstande, arbejdspladser, institutioner og lignende, vil det medføre konfiskering af eventuelle gevinster samt øjeblikkelig lukning af ens konto hos Mr Green.

Man skal desuden være opmærksom på, at Mr Greens generelle regler og vilkår til enhver tid er gældende i forbindelse med denne samt øvrige kampagner.

 

Opret dig hos Mr Green