Mr Green giver boostede odds 10 på vinderen af Brøndby-FCM

Der er direkte kamp om mesterskabet, når FC Midtjylland gæster Brøndby. Som ny spiller hos bookmakeren Mr Green får man odds boost til 10,00 på vinderen af dette topbrag på Brøndby Stadion. Man vil tilmed kunne glæde sig over, at ens gevinst vil blive udbetalt i form af kontanter og uden krav om gennemspil.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af Brøndby – FC Midtjylland

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Brøndby eller FC Midtjylland vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 9. maj klokken 18.00.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Hvem vinder kampen?

FC Midtjylland vil med en sejr i denne kamp stort set have den ene hånd på pokalen. Tre point vil nemlig bringe dem syv foran Brøndby og minimum otte foran FC København med blot tre kampe igen.

Sidste weekend fik herningenserne rettet op på den forrige rundes skuffende 3-2-nederlag til FC Nordsjælland. Det skete med en overbevisende 3-0-sejr mod selvsamme Nordsjælland.

Her var Alexander Scholz, Pione Sisto og Frank Onyeka på pletten med de tre mål. Især Sisto har været brandvarm på det seneste. Den danske kantspiller har scoret i sine sidste tre kampe på stribe.

Brøndbys store bekymring frem mod denne kamp er deres forsvar. Offensiven har fungeret fint med ni mål i de sidste fire kampe. Problemet er bare, at man har lukket seks mål ind i samme periode. Her er det naturligvis de fire mål mod Randers i sidste runde, som først og fremmest er grund til bekymring.

Derudover har FC Midtjylland vundet alle tre øvrige møder mellem de to hold i denne sæson. Alle har været et-måls sejre – senest på 3-2. Vi da også med, at det bliver endnu en tæt kamp, men at det bliver FC Midtjylland, som løber med de tre point på Brøndby Stadion.

 

Få odds 10,00 på vinderen af kampen

 

Regler & vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye kunder hos bookmakeren Mr Green. Her skal man desuden være bosat i Danmark. Det er kun det første spil fra ens nye konto, som vil kunne tage del i kampagnen. Med dette skal man spille på vinderen af Superligakampen mellem FC Midtjylland og FC København. Man skal være opmærksom på, at væddemålet skal være foretaget inden starten på kampen. Det vil sige torsdag den 22. april klokken 20.15.

Denne kampagne fra Mr Green er udelukkende for nye kunder hos bookmakeren. Disse skal ydermere være bosat i Danmark. Man skal være opmærksom på, at det kun vil være muligt at deltage med det første spil foretaget fra ens nye konto. Dette skal være spillet på Superligakampen mellem Brøndby og FC Midtjylland. Væddemålet skal være foretaget ind kamp start. Det vil i dette tilfælde sige inden søndag den 9. maj klokken 18.00.

Det maksimale indskud, når man benytter denne kampagne er 30 kroner. Dermed vil spil for mere end 30 kroner ikke længere være kvalificerede til at odds boost. Ved gevinst på en kvalificeret kupon vil man få oddset på denne boostet til 10,00. Gevinsten vil man få udbetalt som kontanter. Denne vil ydermere være uden gennemspilskrav.

Man vil som ny spiller hos Mr Green kun have mulighed for at tage imod ét af deres tilbud, som er henvendt til nye kunder. Man skal desuden være opmærksom på, at man ikke vil kunne gøre brug af cash-out-funktionen i forbindelse med denne kampagne. Hvis man gør det, vil det resultere i, at ens væddemål ikke længere er kvalificeret til at tage del i tilbuddet.

 

Regler

Man vil kunne tage imod dette tilbud frem til, at det har nået sit maksimale antal deltagere. I tilfælde af at dette skulle ske, kan Mr Green til enhver tid vælge at trække deres tilbud tilbage. Man skal være opmærksom på, at man kun kan deltage én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Desuden vil det ikke være muligt at foretage indbetalinger med Neteller eller Skrill (Moneybookers), når man bruger denne kampagne.

I tilfælde af at Mr Green skulle få mistanke om, at deres kampagne misbruges, vil de til enhver tid kunne diskvalificere den pågældende spiller fra deres tilbud. Det kan eventuelt forekomme i tilfælde, hvor der er foretaget spil på begge udfald. Mr Green kan i tilfælde, hvor der er mistanke om snyd, desuden få den pågældende spiller udelukket fra tilbuddet. Dennes konto kan også helt suspenderes.