Mr Green tilbyder deres nye kunder odds boost på Champions League kvartfinalen mellem Barcelona og Bayern München. Her kan man få odds 20,00, hvis det lykkes Barcelona at slå Bayern. Det originale odds på Barca er 3,40, så der boostede odds er altså næsten seks gange så højt. Barcelona var imponerende mod Napoli, som man sikkert fik slået i anden kamp af holdenes ottendedelsfinaler. Nu får de en svær modstander i Bayern, som har domineret i den tyske liga. Barcelona har dog nogle fantastiske spillere, som kan afgøre det til deres fordel. Kampen fløjtes igang fredag den 14. august klokken 21.00.

 

 

Mr Green Få odds 20,00 på Barca-sejr mod Bayern

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Barcelona

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Barcelona slår Bayern München.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 14. august klokken 21.00.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 20,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

 

 

 

Derfor vinder Barcelona kampen

Man kommer ikke udenom, at Bayern München er favorit til at vinde denne kamp. Sydtyskerne har været skræmmende siden november måned. Det er dog ikke det samme som at sige, at Barcelona skulle være chanceløse. Catalanerne vist mod Napoli, at man bestemt ikke skal afskrive dem. Her vandt Barca nemlig kampen med 3-1.

Barca fik en fremragende start, da midterforsvaren Clément Lenglet headede bolden i kassen efter blot ti minutter. Midtvejs i første halvleg slog Lionel Messi til. Napoli forsvaret forsøgte desperat men uden held at få stoppen argentineren, som udviste fornem balance ved at holde sig på benene og få bolden sparket i kassen. I overtiden af halvlegen lukkede Suárez festen med sin scoring til 3-0. I anden halvleg scorede Napoli en enkelt gang til slutresultatet 3-1.

Nu gælder det så Bayern München, som måske var det hold, som ingen havde lyst til at trække. Der er dog ingen tvivl om, at Barcelona med spillere som Messi, Suárez og Griezmann på holdet har nok kvalitet til at stoppe de sejrsvante tyskere. Det er desuden en fordel for Barcleona, at der kun er tale om en kamp og ikke to, som ville være tilfældet under normale omstænindigher.

Det er vitalt for Barca, at de scorer det første mål, så de kan ryste Bayern så meget som muligt. Meget vil desuden afhænge af, hvorvidt Messi har en af sine gode dage. Hvis alt spiller for Barca har de bestemt en fornuftig chance for at slå Bayern i dette brag af en kamp.

 

 

Mr Green Få odds 20,00 på Barca-sejr mod Bayern

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler & vilkår

Dette tilbud kan udelukkende benyttes af nye spillere hos Mr Green, som har bopæl i Danmark. Det er desuden vigtigt at være opmærksom på, at det kun er spillere, som deltager med deres første spil fra deres nye konto, som kan deltage. Her skal man spille på sejr til Barcelona i Champions League-kvartfinalen mod Bayern München. Det skal vel at mærke være kampen, som spilles den 14. august klokken 21.00 i Lissabon.

Det kvalificerende væddemål kan kun foretages før kampstart, hvis oddset på dette skal kunne boostes. Det vil maksimalt være muligt at spille 30 kroner på sejr til Barcelona. Man skal være opmærksom på, at spil for beløb på over 30 kroner ikke vil være gældende. Hvis man vinder på sin kvalificerede kupon, vil oddset på denne boostes til 20,00. Man vil da få denne gevinst udbetalt i form af kontater. Der vil ydermere heller ikke være noget krav om gennemspil.

Som ny kunde hos Mr Green kan man kun tage imod ét af de tilbud, som de har i udbud til nye kunder. Man skal desuden være opmærksom på, at man ikke har mulighed for at gøre brug af cash-out funktionen i forbindelse med denne kampagne. Hvis man vælger at gøre dette, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret til at modtage dette odds boost.

Dette tilbud kan bruges til det har nået sit maksimale antal deltager. Skulle dette ske, kan Mr Green til enhver tid trække deres kampagne tilbage. Man skal være opmærksom på, at kampagnen kun kan benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Der vil desuden heller ikke være mulighed for at foretage sine indbetalinger via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med dette tilbud.

Hvis Mr Green skulle få mistanke om, at deres kampe bliver udnyttet, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret til at tage del i kampagnen. Dette kan ske ved mistanke om spil på begge udfald. Skulle Mr Green have mistanke om snyd, kan de til enhver tid suspendere eller udelukke den pågældende spillere fra kampagnen eller helt suspendere dennes konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund