Mr Green giver odds 25,00 på Arsenal-sejr mod Liverpool

Nye kunder hos bookmakeren Mr Green kan modtage odds 25,00 på, at Arsenal slår Liverpool i Community Shield-finalen. Det originale odds var på 4,85, så dette bliver altså mere en femdoblet. Der er ikke noget krav om gennemspil, så man råder over ens gevinst med det samme. Liverpool har dominerende i sidse sæsons Premier League, hvor det hurtigt stod klart, at de ikke var til at røre. Nu gælder den en svær kamp mod Arsenal, som har forstærket sig over sommeren og skal forsøge at bygge videre på en udemærket afslutning på sæsonen.

 

 

Få odds 25,00 på Arsenal-sejr mod Liverpool

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Arsenal

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Arsenal slår Liverpool.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 29. august klokken 17.30.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 25,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Det er som nævnt en mulighed for at få den perfekte start på sæsonen, som er på højkant, når Arsenal og Liverpool mødes i Community Shield. Begge klubber har vundet trofæet 15 gange. Arsenal vandt for tre år siden, mens Liverpools seneste sejr til 14 år tilbage.

Arsenal er som bekendt med, da de vandt FA Cuppen, mens Liverpool tog sig af mesterskabet. Holdene mødtes faktisk mod slutningen af sæsonen, hvor Arsenal slog Liverpool med 2-1. Det var vel at mærke et Liverpool-hold i stærkeste opstilling. Sadio Mané bragte Liverpool foran, inden Alexandre Lacazette og Reiss Nelson sikrede Arsenal de tre point.

Det er også værd at bemærke, at Arsenal har forstærket sig i løbet af sommeren med Chelseas Willian, som man hentede på en fri transfer. Liverpool har derimod endnu ikke foretaget sig det store på transfermarkedet, hvor indkøbet af den græske venstreback Konstantinos Tsimikas er deres største handel.

Hvis Arsenal kan finde samme form frem som sidste kamp mod Liverpool, kan de bestemt gentage bedriften og slå mestrene. Der er blot gået lidt over en måned siden Premier Leagues afslutning, så det kan være, at Liverpool lige skal op i omdrejninger efter fejringerne af mesterskabet.

 

 

Få odds 25,00 på Arsenal-sejr mod Liverpool

 

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er udelukkende for nye spillere hos Mr Green, som er bosat i Danmark. Kun spillere som deltager med deres første spil fra deres nye konto vil kunne deltage i kampagnen. Man skal være opmærksom på, at der skal spilles på sejr til Arsenal i Community Shield-kampen mod Liverpool. Det skal vel at mærke være kampen som spilles lørdag den 29. august klokken 17.30 på Wembley.

Man skal have foretaget sit kvalificerede vædemål inden kampens start, hvis oddset på dette skal kunne boostes. Man skal være opmærksom på, at maksimalt er muligt at spille 30 kroner på sejr til Arsenal, hvis man skal have odds boost. Spil på over 30 kroner vil derfor ikke være gældende i forbindelse med kampagnen. Vinder man på sin kvalificerede kupon, vil oddset på denne boostes til 25,00. Gevinsten vil man få udbetal kontant. Der vil desuden ikke være noget krav om gennemspil.

Man skal være opmærksom på, at man som ny kunde hos Mr Green kun kan tage imod ét af deres tilbud til nye kunder, som er udbud. Det er desuden ikke muligt, at benytte cash-out-funktionen i forbindelse med dette tilbud. Skulle man vælge at gøre dette, skal man være opmærksom på, at ens væddemål ikke længere vil være kvalificeret til at få odds boost.

Denne kampagne kan benyttes ind til den når sit maksimale antal deltager. I tilfælde af at dette skulle forekomme, kan Mr Green til hver en tid trække deres tilbud tilbage. Kampagnen kan kun benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at fore sine indbetalinger med Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med dette tilbud.

Hvis Mr Green har mistanke om, at deres tilbud bliver udnyttet, vil ens væddemål ikke længere være kvalificeret til at deltage i kampagnen. Denne situation kan eksempelvis opstå ved mistanke om spil på begge på begge udfald. Hvis Mr Green får mistanke om snydm kan de til hver en tid suspendere eller udelykke spilleren fra tilbuddet eller helt suspendere den pågældende spillers konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund