Bookmakerne er enige: Se odds på Mourinho bliver fyret

OPDATERET SØNDAG DEN 16. DECEMBER

En masse Manchester United-fans har længe håbet på, at José Mourinho snart kommer til at være fortid i klubben. Nu ligner det, at der snart sker noget. I hvert fald hvis man skal tro på bookmakeren bwin. Før sæsonen blev sparket i gang lå The Special One således omkring odds otte, hvis han bliver fyret som den næste Premier League-manager. Så højt er oddset til gengæld overhovedet ikke nu. Rent faktisk er det helt nede i odds 2.75. Det må siges at være en meget god indikator for, at tålmodigen er ved at være brugt op, og portugiseren snart bliver smidt på porten.

 

Odds på Mourinho bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Premier League 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Odds på Mourinho bliver fyret

Selvom der måske ikke er det højeste odds på Mourinho bliver fyret, så synes vi faktisk stadig, at der er ganske god værdi i at smide en skilling efter, at det kommer til at ske.

De røde djævle har nemlig blot vundet en enkelt gang i deres sidste fem forsøg. Her slog de bundproppen Fulham med 4-1 på hjemmebane ved hjælp af scoringer fra Ashley Young, Juan Mata, Romelu Lukaku og Marcus Rashford. Udover det har de spillet uafgjort med Southampton og Arsenal, mens de har tabt med 2-1 til Valencia i Champions League samt 3-1 til deres rivaler fra Liverpool på Anfield i søndags.

Hvis ikke José Mourinho vinder lørdagens opgør i Wales mod Cardiff City og/eller kampen 2. juledag mod danskerklubben Huddersfield Town på Drømmenes Teater, så kan en fyring allerede komme på tale. Herefter kommer et opgør med Bournemouth, mens der er også er duel mod Newcastle United inden så længe. The Special One kan altså allerede være fortid i klubben om et par uger, hvis nedturen fortsætter. Selvom der er et par andre pressede managers i Premier League, så er de ikke i nærheden af portugiseren. Nedenfor kan du se den fulde liste over odds på den næste trænerfyring i Premier League.

José Mourinho
(Man Utd)
2,75
Roy Hodgson
(Crystal Palace)
6,00
Claude Puel
(Leicester)
6,00
Sean Dyche
(Burnley)
10,00
Rafa Benítez
(Newcastle)
15,00
Nuno Santo
(Wolves)
15,00
Neil Warnock
(Cardiff)
15,00
David Wagner
(Huddersfield)
17,00
Claudio Ranieri
(Fulham)
21,00
Manuel Pellegrini
(West Ham)
26,00
Javi Garcia
(Watford)
34,00
Chris Hughton
(Brighton)
41,00
Mauricio Pochettino
(Tottenham)
41,00
Marco Silva
(Everton)
51,00
Unai Emery
(Arsenal)
67,00
Eddie Howe
(Bournemouth)
67,00
Maurizio Sarri
(Chelsea)
67,00
Jürgen Klopp
(Liverpool)
151,00
Pep Guardiola
(Man City)
151,00

 

Hvem er ellers i farezonen?

Som skrevet før er José Mourinho ikke den eneste pressede manager i Premier League, selvom han er spidskandidat til at blive fyret. Roy Hodgson står i spidsen for Crystal Palace, som har fået en rigtig svær periode med blot to sejre i tolv kampe. I weekenden vandt de dog højst overraskende over danskerklubben Leicester City, så Roy Hodgson har nok stadig en del længere snor end Mourinho.

Claude Puel er træner i Leicester, og de har ikke vundet siden den 1. december. Han har dog kun tabt to ud af de seneste ni opgør mod henholdsvis Crystal Palace og Tottenham Hotspur. Der skal nok en hel del til, før han bliver fyret, da han har siddet sikkert i sædet siden oktober 2017.

Sidst men ikke mindst så har Sean Dyche sat sig selv i en svær situation med Burnley. Den engelske træner har kun hentet fem point ud af 30 mulige, men han er højt elsket af klubbens fans, så er en fyring slet ikke på tale endnu. De møder dog Arsenal på Emirates og Everton hjemme på Turf Moor henover julen, så det bliver ikke nemt at få skrabet nogle tiltrængte point sammen. Spil på hvid jul 2018 hos Danske Spil.

 

Odds på Mourinho bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Premier League 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund