Bookmakerne er enige: Se odds på Mourinho bliver fyret

José Mourinho sender håndsignaler til sine spillere

En masse Manchester United-fans har længe håbet på, at José Mourinho snart kommer til at være fortid i klubben. Nu ligner det, at der snart sker noget. I hvert fald hvis man skal tro på bookmakeren Danske Spil. Før sæsonen blev sparket i gang lå The Special One således omkring odds otte, hvis han bliver fyret som den første Premier League-manager. Så højt er oddset til gengæld overhovedet ikke nu. Rent faktisk er det helt nede i odds 1.90. Det må siges at være en meget god indikator for, at tålmodigen er ved at være brugt op, og portugiseren snart bliver smidt på porten.

 

Odds på Mourinho bliver fyret hos Danske Spil

 

Odds på Mourinho bliver fyret

Selvom der måske ikke er det højeste odds på Mourinho bliver fyret, så synes vi faktisk stadig, at der er ganske god værdi i at smide en skilling efter, at det kommer til at ske.

De røde djævle har nemlig ikke smagt sejrens sødme siden den 19. september. Her slog de upåagtede Young Boys med 0-3 på udebane i Champions League-gruppespillet. Herefter spillede de 1-1 med Wolverhampton Wanderers hjemme på Old Trafford. Tre dage senere røg de så ud af Carabao Cuppen til Frank Lampard og Derby efter straffespark på Drømmenes Teater. Fire dage senere gik turen til London Stadium for at møde West Ham United. Der gik ikke meget mere end fem minutter, før Man Utd var bagud i et opgør som blev tabt med 3-1. I tirsdags måtte de nøjes med 0-0 hjemme mod Valencia i CL-gruppespillet, og der er bred enighed om, at trænersædet i den røde del af Manchester er brandvarmt.

Hvis ikke José Mourinho vinder lørdagens opgør på eget græs mod kriseramte Newcastle, så kan en fyring allerede komme på tale. Herefter kommer en yderst tiltrængt landskampspause, men efter den venter toptændte Chelsea på Stamford Bridge. The Special One kan altså være fortid i klubben om et par uger, hvis nedturen fortsætter. Selvom der er et par andre pressede managers i Premier League, så er de ikke i nærheden af portugiseren. Nedenfor kan du se den fulde liste over odds på den næste trænerfyring i Premier League.

José Mourinho
(Man Utd)
1,90
Neil Warnock
(Cardiff)
8,00
Mark Hughes
(Southampton)
8,00
Rafa Benítez
(Newcastle)
10,00
Claude Puel
(Leicester)
13,00
Manuel Pellegrini
(West Ham)
16,00
Sean Dyche
(Burnley)
18,00
David Wagner
(Huddersfield)
20,00
Slavisa Jokanovic
(Fulham)
25,00
Chris Hughton
(Brighton)
25,00
Marco Silva
(Everton)
30,00
Roy Hodgson
(Crystal Palace)
35,00
Javi Garcia
(Watford)
35,00
Nuno Espirito Santo
(Wolves)
40,00
Unai Emery
(Arsenal)
50,00
Eddie Howe
(Bournemouth)
50,00
Mauricio Pochettino
(Tottenham)
50,00
Maurizio Sarri
(Chelsea)
70,00
Jürgen Klopp
(Liverpool)
100,00
Pep Guardiola
(Man City)
100,00

 

Hvem er ellers i farezonen?

Som skrevet før er José Mourinho ikke den eneste pressede manager i Premier League, selvom han er spidskandidat til at blive fyret. Neil Warnock står i spidsen for Kenneth Zohore i walisiske Cardiff City, som har fået en rigtig svært sæsonstart med blot to point efter seks kampe. Det er blevet til fire nederlag på stribe, men man skal huske på, at de både har mødt Arsenal, Chelsea og Manchester City i denne periode. Derfor har Warnock også en del længere snor end Mourinho.

David Wagner er træner i danskerkolonien Huddersfield Town, og de har heller ikke smagt sejrens sødme i denne sæson. Han har tabt tre opgør i træk mod henholdsvis Crystal Palace, Leicester City og Tottenham Hotspur. Der skal dog en hel del til, før han bliver fyret, da han har siddet sikkert i sædet siden 2015. Først rykkede han klubben op fra Championship, og de fik en rigtig flot 16. plads i deres første Premier League-sæson. Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Jonas Lössl og Philip Billing skal altså nok ikke regne med, at deres manager bliver fyret snart.

Sidst men ikke mindst så har Rafa Benítez raget sig uklar med Mike Ashley i Newcastle United. Den spanske succestræner har blandt andet brokket sig over manglende transferaktivitet, og det er svært ikke at være enig med ham. The Magpies har nemlig solgt for mere end de har købt i dette vindue, og de forstærkninger som er kommet ind er enten ikke gode nok, eller også skal de bruge tid på at lære ligaen, klubben og kulturen at kende. De har ikke vundet en fodboldkamp siden juli måned, hvor de slog upåagtede St Patrick’s Athletic i en venskabskamp, så krisen kradser for alvor i Nordøstengland. Rafa er dog højt elsket af klubbens fans, og selvom han har kontraktudløb næste sommer, så er en fyring slet ikke på tale endnu.

 

Odds på Mourinho bliver fyret hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund