Bookmakerne er enige: Se odds på Mourinho bliver fyret

OPDATERET ONSDAG DEN 03. DECEMBER

En masse Manchester United-fans har længe håbet på, at José Mourinho snart kommer til at være fortid i klubben. Nu ligner det, at der snart sker noget. I hvert fald hvis man skal tro på bookmakeren bwin. Før sæsonen blev sparket i gang lå The Special One således omkring odds otte, hvis han bliver fyret som den næste Premier League-manager. Så højt er oddset til gengæld overhovedet ikke nu. Rent faktisk er det helt nede i odds 2.25. Det må siges at være en meget god indikator for, at tålmodigen er ved at være brugt op, og portugiseren snart bliver smidt på porten.

 

Odds på Mourinho bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Premier League 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Odds på Mourinho bliver fyret

Selvom der måske ikke er det højeste odds på Mourinho bliver fyret, så synes vi faktisk stadig, at der er ganske god værdi i at smide en skilling efter, at det kommer til at ske.

De røde djævle har nemlig blot vundet en enkelt gang i deres sidste fire forsøg. Her slog de upåagtede Young Boys Bern med 0-1 på udebane i Champions League på en sen scoring af Marouane Fellaini. Udover det har de spillet uafgjort med kriseramte Crystal Palace og bundholdet Southampton. Endvidere tabte de med 3-1 til deres ærkerivaler og bysbørnene fra Manchester City.

Hvis ikke José Mourinho vinder onsdagens opgør på Drømmenes Teater mod Arsenal og/eller kampen på lørdag mod Fulham, så kan en fyring allerede komme på tale. Herefter kommer et opgør med Valencia, mens der er  også er derby mod Liverpool inden så længe. The Special One kan altså allerede være fortid i klubben om et par uger, hvis nedturen fortsætter. Selvom der er et par andre pressede managers i Premier League, så er de ikke i nærheden af portugiseren. Nedenfor kan du se den fulde liste over odds på den næste trænerfyring i Premier League.

José Mourinho
(Man Utd)
2,25
Nuno Santo
(Wolves)
5,00
Rafa Benítez
(Newcastle)
7,00
Sean Dyche
(Burnley)
10,00
David Wagner
(Huddersfield)
12,00
Neil Warnock
(Cardiff)
15,00
Roy Hodgson
(Crystal Palace)
21,00
Claude Puel
(Leicester)
26,00
Javi Garcia
(Watford)
34,00
Manuel Pellegrini
(West Ham)
34,00
Claudio Ranieri
(Fulham)
34,00
Mauricio Pochettino
(Tottenham)
41,00
Chris Hughton
(Brighton)
51,00
Marco Silva
(Everton)
51,00
Unai Emery
(Arsenal)
67,00
Eddie Howe
(Bournemouth)
67,00
Maurizio Sarri
(Chelsea)
101,00
Jürgen Klopp
(Liverpool)
101,00
Pep Guardiola
(Man City)
101,00

 

Hvem er ellers i farezonen?

Som skrevet før er José Mourinho ikke den eneste pressede manager i Premier League, selvom han er spidskandidat til at blive fyret. Nuno Santos står i spidsen for Wolverhampton Wanderers, som har fået en rigtig svær periode med blot et enkelt point i seks kampe. I weekenden tabte de højst skuffende til en anden oprykker, Cardiff City, men Nuno Santos har nok stadig en del længere snor end Mourinho.

David Wagner er træner i danskerkolonien Huddersfield Town, og de har kun smagt sejrens sødme to gange i denne sæson. Han har dog kun tabt to ud af de seneste fem opgør mod henholdsvis Brighton & Hove Albion og Watford. Der skal dog en hel del til, før han bliver fyret, da han har siddet sikkert i sædet siden 2015. Først rykkede han klubben op fra Championship, og de fik en rigtig flot 16. plads i deres første Premier League-sæson. Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Jonas Lössl og Philip Billing skal altså nok ikke regne med, at deres manager bliver fyret snart.

Sidst men ikke mindst så har Rafa Benítez raget sig uklar med Mike Ashley i Newcastle United. Den spanske succestræner har blandt andet brokket sig over manglende transferaktivitet, og det er svært ikke at være enig med ham. The Magpies har nemlig solgt for mere end de har købt i dette vindue, og de forstærkninger som er kommet ind er enten ikke gode nok, eller også skal de bruge tid på at lære ligaen, klubben og kulturen at kende. De har dog vundet tre ud af fire kampe, så krisen kradser ikke for alvor i Nordøstengland. Rafa er derudover højt elsket af klubbens fans, og selvom han har kontraktudløb næste sommer, så er en fyring slet ikke på tale endnu.

 

Odds på Mourinho bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Premier League 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund