Oddsene på Monaco-avancement mod Juventus er tårnhøje (odds 21.00), efter franskmændene tabte det første opgør på Stade Louis II med 0-2. Nu venter returkampen på Juventus Stadium tirsdag d. 9. maj, og det er på tide at se på odds på Juventus vs Monaco.

Juve er storfavoritter til også at vinde returkampen, og hos bet365 får man f.eks. lige nu odds 1.67 på Juventus. En sejr til Monaco giver derimod odds 5.75, mens uafgjort giver pengene fire gange igen.

Følg slaget på TV3+ og find flere Juventus vs Monaco odds hos bet365.dk.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Monaco på umulig opgave i Torino?

Monaco har imponeret stort i årets Champions League-turnering, hvor man både har elimineret Manchester City og Dortmund i knockout-fasen, men franskmændenes kampagne ser ud til at komme til en brat ende i semifinalen.

Juventus’ defensiv er nærmest af en anden verden i øjeblikket, og den erfarne keeper, Buffon, virker stadig til at være på toppen af sin karriere. Det blev også udslagsgivende i den første kamp, hvor Monaco skabte flest chancer, men Buffon afviste alt ved døren. Det betyder også, at Juventus stadig ikke har lukket mål ind efter gruppespillet, trods dobbeltopgør mod Porto og Barcelona.

Den Gamle Dame fra Torino er godt på vej mod det italienske mesterskab, og kan også med rette udråbes til favoritter til at vinde Champions League i år.

Monaco er på en meget svær, og tæt på uoverkommelig opgave, i at avancere til finalen, hvilket også afspejles i, at der lige nu er odds 21.00 på Monaco til at gå videre.

Læs også: Odds på Champions League vinderen her

 

Spilforslag til kampen

Monaco var velnok bedst hjemme, men lige lidt hjalp det mod Juventus’ jerndefensiv og Gonzalo Higuains målnæse. Higuain lavede begge mål i kampen, og han bliver også manden Monaco skal holde særligt øje med i dette opgør. Hvis Juventus først kommer på måltavlen, skal Monaco frem og score tre gange, hvilket må anses som højest utænkeligt med Juventus’ suveræne forsvar.

Vi forventer en målfattig affære, hvor Juventus holder nullet, og får prikket en enkelt ind i den anden ende. Målet kan meget vel blive scoret af Higuain, endnu engang.

Odds.dks spilforslag:

  • Juventus: 1.67
  • Resultat 1-0: 7.50
  • Higuain scorer først: 4.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>