260x154_bet365Baseball er en af de absolut største sportsgrene i USA, som bliver set af millioner af tilskuere hver dag. MLB er dog snart forbi, og der er ikke længe til, at vi har fundet vinderen af World Series.

Netop nu er de 30 hold skåret ned til fire, og vi er indenfor de sidste to uger af MLB Postseason, og dermed går der ikke langtid, før vi kan kårer vinderen af The World Series.

 

Odds på MLB her —>

Lige nu er det St. Louis Cardinals der møder San Francisco Giants, mens Baltimore Oriols og Kansas City Royals møder hinanden i den anden semfinale.

Kansas City er netop nu kun en kamp fra the World Series, da de fører deres serie med 3-0 over Baltimore Oriols. I den anden semfiinale er det mere tæt. Her fører San Francisco Giants i øjeblikket med 2-1 over St. Louis Cardinals.

Det fantastisk ved MLB Baseball er, at der bliver spillet kampe hver evig eneste dag. Dermed er der altid en kamp man kan spille på, og der sidder masser af eksperter klar med gode tips til dig.

Vi har taget et kig hos bookmakerne for at se, hvilke odds der er på de fire mandskaber, og bookmakerne er ikke i tvivl. Det er Kansas City Royals der er store favoritter til at vinde The World Series, og de giver lige nu kun 2.00 gange igen. San Francisco Giants er lige i hælene med odds 2.75 gange igen. St. Louis Cardinals giver pengene 5.50 gange igen, mens Baltimore Oriols giver hele 23.00 gange igen til at vinde World Series.