Merseyside Derby odds: – Spil på Everton vs Liverpool

Det er snart et år siden det seneste Merseyside Derby i Premier League på Anfield, og dengang vandt Liverpool med 4-0 over Everton. Lørdag d. 1. april mødes Liverpool og Everton igen på Anfield, hvor begge klubber befinder sig i en jagt på kontinental deltagelse i næste sæson.

Liverpool kæmper for at holde fast i Champions League-pladsen, mens Everton har brug for tre point for at holde sig inde i kampen om Europa League næste år. Ser vi på odds på Liverpool vs Everton hos bet365, er det ikke overraskende hjemmeholdet som er favoritter.

bet365 giver odds 1.61 på Liverpool lige nu, mens der er odds 3.80 på uafgjort og et flot odds 5.50 på Everton. Læs optakt med spilforslag til det store slag om håneretten i Beatles-byen, og se med allerede kl. 13.30 lørdag d. 1. april, når der er kick off på Anfield. Kampen vises direkte på 6’eren.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Liverpool vs Everton

Der venter os en spændende fodboldweekend efter landskamppausen, og i Premier League står den altså på Merseyside Derby mellem Liverpool og Everton.

Liverpool har kun tabt én af de seneste fem kampe, og syntes på vej ind i en god stime, hvor det bl.a. blev til 1-1 i den seneste kamp i en svær udekamp mod Manchester City. Forinden havde Liverpool slået Burnley, Arsenal og Tottenham – alle på Anfield – og eneste malurt i bægeret, var det smædelige 3-1 nederlag ude mod managerløse Leicester.

Liverpool har haft et mærkværdigt 2017, som indtil nu står i skarp kontrast til efterårssæsonen, hvor Liverpool særligt har set skidt ud på udebane. Hjemme på Anfield har Liverpool dog formået at holde sig stærke over hele sæsonen, og har blot tabt én kamp hjemme. 10-3-1 vidner om en nærmest uindtagelig fæstning, og selv om Everton blot spiller et langt stenkast fra hjemmebanen Goodison Park, skal The Toffees nok få deres udfordringer her på Anfield.

Everton kommer dog til opgøret med stærk tro på tingene, for deres to seneste kampe er vundet med samlet 7-0. Begge blev hevet i land på Goodison mod hhv. Hull (4-0) og West Brom (3-0), og inden da slog Everton også Sunderland hjemme med 2-0. Ligesom Liverpool har Everton dog haft det svært på udebane, hvor den seneste sejr ligger tilbage i januar, hvor det blev til 0-1 i London mod Crystal Palace.

Liverpool er uden Adam Lallana, Adam Bogdan og Danny Ings, mens Roberto Firmino har været hæmmet af lidt småsygdom i optakten. Ikke noget der bør holde ham ude af lørdagens kamp.

I Everton-lejren er Besic tilbage i træning efter længere skade, og ellers tæller skadeslisten i øjeblikket Ramiro Funes Mori, James McCarthy, Morgen Schneiderlin, Seamus Coleman og Yannick Bolasie.

 

Spilforslag til kampen

Vi ser et klassisk eksempel på et stærk hjemmehold mod et tvivlsomt udehold, og selv om der altid er lidt ekstra gnist i disse derbies, bør Liverpool bare være for stærke for Everton foran egne fans. Tabet af Lallana vil kunne mærkes hos Liverpool, men det ændrer ikke på, at favoritrollen ligger massivt hos The Reds.

Vi spiller Liverpool sejr til odds 1.61, og gætter samtidigt på 3-1 som ciffertips til odds 15.00, og som første målscorer er det fristende at spille på Sadio Mane til odds 5.50, da han netop afgjorde løjerne i Liverpools 0-1 sejr på Goodison få dage før jul. Spil på hvid jul 2018.

Vores spilforslag:

  • Liverpool vinder: 1.61
  • Ciffertips 3-1: 15.00
  • Sadio Mane scorer først: 5.50

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>