Indlæser...
Indlæser...

 

Spilforslag: Zlatan scorer og Man United vinder

Manchester United tager imod West Ham i EFL Cup onsdag d. 30. november, og det bliver det andet møde mellem de to klubber på Old Trafford indenfor tre dage. De mødtes nemlig også i søndags, hvor Mourinho og Co. skuffede hjemmebanepublikummet med 1-1.

Mourinho har ikke råd til to hjemmebanesvipsere på tre dage til de samme modstandere, og Manchester United har generelt stillet forholdsvist stærkt op i EFL Cup’en i år indtil videre. Det forventes at Mourinho stiller med en stærk startellever, såsom Zlatan Ibrahimovic som i øvrigt scorede til 1-1 for United i weekendens kamp. Zlatan giver odds 4.00 som første målscorer.

West Ham har dog også tidligere vist, at de tager EFL Cup’en seriøst, ved at stille med stærke mandskaber mod både Accrington Stanley og Chelsea, så vi kan blive vidner til et hårdt kæmpet opgør onsdag aften i Drømmenes Teater.

United havde overvægt i både spil og chancer i søndagens opgør, og burde have fundet vejen til nettet mindst én gang mere i opgøret. Det skete dog ikke, men det tror vi det gør onsdag, hvor United bør gå motiveret til opgaven, og denne gang afgøre sagerne på hjemmebanen. Det bliver dog formentlig ikke nogen nem opgave for United, så vi forudser en spinkel ét måls sejr til United til odds 3.60.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

 

manchester-united-west-ham-logo