cashback på betsafe

Torsdag d. 09. juli skal Randers forsøge at avancere til næste runde i Europa League kvalifikationen. Det virker som en ren walkover mod miniputholdet Sant Julia fra Andorra. Og hvis du lige som os her på odds.dk heller aldrig har hørt om Sant Julia før, så er det måske ikke så underligt.

I Andorra bor der blot 79.000 indbyggere, eller ca. det samme der bor i Randers. I fodboldmæssig sammenhæng er der altså tale om en miniput, og alt skal gå galt hvis ikke Randers skal snuppe en storsejr og stryge direkte videre til næste runde uden større problemer.

Men bolden er som bekendt rund, og Randers vandt blot med 1-0 i det omvendte opgør for en uge siden. Med til historien hører dog, at Randers fik smidt en mand ud efter 7 minutter og yderligere en mand sidst i opgøret. Men nu stiller Randers så vidt vides op med 11 mand på hjemmebanen i Randers, og så SKAL Sant Julia have en snitter.

Og ender det med at Randers går målamok og sikrer mere end 4 mål i kampen, kan du freerolle et valgfrit prematch væddemål på Betsafe for op til 200 kroner.

 

Få fat i tilbuddet på Betsafe her ->>

 

Sådan får du 200 kroner i cashback

Tilbuddet om de 200 kroner i cashback gælder alle kunder, nye som eksisterende.

For at benytte dig af tilbuddet skal du oprette en konto hos Betsafe (hvis du ikke har en) og tilmelde dig kampagnen på hjemmesiden.

Derefter skal du spille for op til 200 kroner på et prematch væddemål. Skulle du ramme forbi dit væddemål og bliver der scoret mere end 4 mål i kampen, vil du modtage din bonus på op til 200 kroner inden for 72 timer.

Bonussen skal omsættes mindst 6 gange ved odds over 1,5 på odds / livebet, før du kan udbetale pengene eller overføre dem til et andet produkt.

Læs mere om tilbudet på betsafe.dk her