Lyngby møder Viborg i Superligaen lørdag d. 11. marts, og her er det oprykkerne fra Lyngby i favoritrollen. bet365 har odds 2.20 på Lyngby, 3.20 på uafgjort og 3.40 på Viborg lige nu, og det er et rigtigt fint odds på Lyngby, som bør kunne sætte bundholdet til vægs på hjemmebanen.

Lyngby er på fjerdepladsen i Superligaen, og oprykkerne er efter en fin start på foråret nu ubesejret i de fire seneste Superliga-kampe. Viborg er ubesejret i de seneste fem, og kommer ydermere til Lyngby med en 1-3 sejr over Esbjerg i bagagen.

Der er kick off kl. 16.00 lørdag d. 11. marts, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport 1. Se flere odds på Lyngby vs Viborg hos bookmakeren bet365, som har masser af spændende odds på kampen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Lyngby kan sikre Top 6 med en sejr

David Nielsens Lyngby-tropper kan sikre sig en plads i mesterskabsspillet, og dermed også endegyldigt sikre klubben mod nedrykning i den første sæson tilbage i Superligaen. Alt der kræves er en sejr, og David Nielsen melder sine spillere klar til opgaven.

“Spillerne på banen og os på bænken skal jo gerne kunne mærke, at der er mere på spil end sædvanligt. Det er en kæmpe, kæmpe kamp for Lyngby Boldklub, for vi står på tærsklen til kulminationen på mange års hårdt arbejde for igen at etablere os i Superligaen”, sagde Lyngby-træner David Nielsen til klubbens hjemmeside.

Lyngby har en særpræget statistik for sæsonens 12 hjemmekampe, hvor oprykkerne er 4-4-4 med en målscore på 8-8. Den står i kontrast til Lyngbys sæson på udebane, hvor Nielsen og Co. er 6-2-4 og 14-12 for sæsonen indtil nu.

“Vi synes, vi har spillet nogle gode kampe på hjemmebane, men vi har til tider haft lidt svært ved at skabe chancer. Mange hold kommer til Lyngby Stadion og pakker sig, og det er specielt tilfældet for de hold, der kæmper for at undgå nedrykning. Det vil altid blive svært mod de hold, for de kæmper med næb og kløer for overlevelse, men vi kender den præmis, og vi er ikke bange for udfordringen”, sagde David Nielsen endvidere til Lyngbys hjemmeside.

 

Spilforslag til kampen

Lyngby har set bedre ud end Viborg i dette forår, selv om Viborg sejrede senest mod Esbjerg. Forinden var Viborg heldige med at få point i Herning mod FCM (0-0) og derefter sygeligt heldige med at få point hjemme mod AGF (1-1). Lyngby har leveret på et flot niveau gennem hele sæsonen, og bør kunne finde det afgørende gear hjemme mod Viborg i denne “kæmpe, kæmpe kamp” som David Nielsen udtrykker det.

Vi spiller Lyngby-sejr og gætter på et frækt ciffertips 3-1 til odds 19.00.

  • Lyngby vinder: 2.20
  • Jeppe Kjær scorer først: 7.00
  • Lyngby vinder 3-1: 19.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>