Få op til 1.000 kr. i bonus hos Jetbull – Lyngby Boldklubs nye hovedsponsor

Billede, der viser Lyngby Boldklub og Jetbulls nye bonus

Jetbull vil vokse sig endnu større på det danske marked, og nye danske spillere kan derfor få op til 1.000 kr. i bonus, når de opretter sig. Hæderkronede Lyngby Boldklub er tilbage i Superligaen, og nu har Lyngby sikret sig en aftale med den fremadstormende bookmaker. Jetbull er i forvejen en anerkendt bookmaker, og med den nye gode startbonus er der god grund til at hoppe med på vognen.

Få 1.000 kr. i bonus her

Jetbull og Lyngby BK’s nye samarbejde er ”et oplagt match”

Jetbull er ny hovedsponsor i Lyngby BK. Foreløbig løber aftalen frem til slutningen af 2020. Jetbull har fået navnerettighederne til Sydtribunen på Lyngby stadion allerede nu, og fra januar 2020 vil Jetbull også kunne ses på Lyngby spillernes trøjer. Jetbull ser store muligheder i samarbejdet med Lyngby Boldklub. I en pressemeddelelse på Lyngbys hjemmeside forklarer Mads V. Jørgensen, der er bestyrelsesmedlem i AMGO Igaming – ejerne af Jetbull, sig omkring hvilke muligheder han ser i samarbejdet: “Både Jetbull og Lyngby Boldklub er brands i vækst og på vej fremad, og deri har vi set et oplagt match i forhold til at hjælpe hinanden på vej. Som hovedsponsor kan vi tage Jetbull ind på det danske marked og introducere Jetbull på en måde, hvor vi kombinerer de lokale initiativer og værdiskabende aktivering med landsdækkende eksponering. Lyngby Boldklub er et stærkt brand med en stolt historie og en ambitiøs 3-årsplan, som vi køber ind på og gerne vil være en del af”.

Både Lyngby Boldklub og Jetbull ser specielt frem til samspillet omkring aktivering af nye danske kunder, hvor fokus både vil være digitalt, men også i forbindelse med Lyngbys hjemmekampe i Superligaen. For folk med interesse i Superligaen og for betting kan det kun være positivt, at vi får endnu en bookmaker med fokus på det danske marked. Det betyder ofte ekstra kampagner og tilbud, og i dette tilfælde også en ny og forbedret bonus til danske kunder.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Hvordan får jeg min bonus på 1.000 kr. hos Jetbull?

Hvis du aldrig har haft en Jetbull konto før, er bosiddende i Danmark og er over 18 år, så kan du få din velkomstbonus på op til 1.000 kr. At få 1.000 kr. i velkomstbonus er noget der kan hjælpe med til at booste de fleste menneskers betting-regnskab. Hvis du samtidig er fan af Lyngby Boldklub, så er der endnu en god grund til at benytte dig af tilbuddet fra Jetbull. Jo flere danske kunder Jetbull kan snuppe fra de øvrige bookmakere, jo flere penge kan der potentielt ende på Lyngbys bord, hvis de fortsætter samarbejdet efter sponsorkontraktens udløb i 2020.

Du får bonussen ved at:

  1. Gå til Jetbull og opret en konto 
  2. Gå til ”Indbetal”
  3. Tryk på ”vælg en bonus” og vælg ”100 % Sports Velkomstbonus op til 1.000 krone”
  4. Indbetal mellem 100 – 1.000 kr. og modtag en bonus på det tilsvarende beløb på din konto

Hvad skal jeg vide om bonussen?

Som ved alle bookmakerbonusser skal du være opmærksom på hvilke betingelser der er tilknyttet bonussen. Her er de vigtigste ting du skal vide:

  • Beløbet af bonussen skal gennemspilles 7 gange til minimum odds 1,7. Dvs. at hvis du modtager den maksimale bonus på 1.000 kr., skal du spille for 7.000 kr. før du kan udbetale pengene igen til din egen konto
  • Du må højest spille 250 kr. pr. væddemål for at dine spil tæller med i dette gennemspilskrav
  • Du må kun spille et væddemål pr. begivenhed/kamp
  • Du har 60 dage til at opfylde disse krav
  • Du kan højest vinde 20.000 kr. i gevinst på væddemål for dine bonuspenge

For at få alle detaljer med henviser vi til Jetbulls egne vilkår, der kan læses her.

Du kan også læse vores anmeldelse af Jetbull.

Hvem er Jetbull? Og er dette en god bonus?

Jetbull er en stor og anerkendt bookmaker der bl.a. opererer i England, Sverige og Malta. De har været i Danmark i et stykke tid, men med den nye sponsoraftale med Lyngby signalerer de nu at de for alvor vil satse på det danske marked. De er kendt for at have et stort udbud af spilmuligheder, og at være god til at give eksisterende kunder diverse tilbud og kampagner. Deres nye bonus på op til 1.000 kr. til danske kunder er en markant forbedring af deres tidligere bonus. Tidligere tilbød de kun 500 kr. i bonus, men med samme omsætningskrav og højere minimumsodds. Nu er Jetbulls bonus på højde med de andre store bookmakere på markedet.

Hvis du endnu ikke har en Jetbull konto, så er dette tilbud derfor en oplagt mulighed for at blive helt klar til den nye Superliga sæson.

Opret konto hos Jetbull her

 

Jetbull logo på rød baggrund