Livestream Wozniacki – Svitolina gratis og lovligt

Det danske tennishåb Caroline Wozniacki skal i aktion torsdag den 25. oktober mod ukrainske Elina Svitolina. Hendes WTA-kamp er indtil videre skemalagt til klokken 13:30, og den bliver sendt direkte på TV2 Sport. Hvis du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at se den i fjernsynet, er der heldigvis også en måde at finde et gratis Wozniacki – Svitolina livestream.

Bookmakeren bet365 livestreamer nemlig direkte fra Singapore, og du kan kigge med, hvis du har en bookmakerkonto med penge på. Har du endnu ikke oprettet en bet365-konto, kan du trykke på den grønne knap forneden. Det tager ikke mere end et par minutter.

 

Livestream Wozniacki hos bet365

 

Sådan får du et gratis Wozniacki – Svitolina livestream

Hvis du gerne vil livestream Wozniacki – Svitolina gratis, så skal du bare følge vores simple guide. Så er du klar til at se med på ingen tid.

  1. Gå til bet365s hjemmeside
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Indbetal penge på siden
  4. Livestream på livet løs

Det vigtigste hvis du vil livestream Wozniacki – Svitolina gratis er, at du har en bookmakerkonto hos bet365. Den kan du oprette ved enten at trykke på linket eller den grønne knap foroven. Når du har oprettet en konto, eller hvis du allerede har en, så er det næste skridt, at der står mindst én krone på den. Du kan nemlig ikke livestreame noget som helst hos bet365, hvis du ikke har penge på din konto. Det er dog ikke noget krav, at du skal spille for pengene, hvilket vil sige, at det principielt er gratis at benytte bookmakerens livestream.

Du får i øvrigt også en stor velkomstbonus første gang, at du indbetaler penge på siden, så hvis du endnu ikke har oprettet dig derinde, så er der absolut ingen grund til at lade være.

 

Spilforslag til Wozniacki – Svitolina

Caroline Wozniacki ligger nummer tre på verdensranglisten, mens Elina Svitolina er placeret på en syvendeplads. Derfor er det da også danskeren, som er blevet gjort til forhåndsfavorit i dette opgør. Sidst de to duellanter mødtes var den 23. oktober sidste år, hvor Wozniacki vandt stensikkert i to sæt over Svitolina. Før det havde danskeren dog tabt hele tre gange i træk til ukrainerne. To af gangene var endda uden at vinde et eneste sæt.

Der er altså ikke den store tvivl om, at dette bliver et meget lige match-up, hvor det kan gå begge veje. Vi har dog mest af alt fidus til en dansk sejr, da Caroline Wozniacki endelig fik brudt forbandelsen sidste år, da det blev til en stensikker sejr. Rent faktisk vandt hun på blot en times effektiv spiltid. Wozniacki er i øvrigt også pisket til sejr, da hun allerede har tabt én gang til denne WTA, mens Svitolina har vundet begge hendes kampe. Ukrainerne har altså råd til at smide point mod danskeren.

Hvis det lykkedes for Caroline Wozniacki at vinde med 2-0, så vil hun endda have en chance for at vinde gruppen, hvis ellers Karolína Plíšková taber et sæt til Petra Kvitová. Derfor er det heller ikke helt dumt at smide en skilling efter dansk gruppesejr, da det bestemt er muligt, selvom det bliver svært. I skrivende stund kan man få pengene 6,50 gange igen hos bet365, hvis Wozniacki vinder sin gruppe. Det er vores spilforslag.

Odds på vinderen af gruppen

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Livestream Wozniacki hos bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365