Caroline Wozniacki sammen med logoet for tennisturneringen Wimbledon

Caroline Wozniacki fik en fremragende start på Wimbledon, da hun mandag slog Varvara Lepchenko i to sæt, 6-0, 6-3. Nu venter så Ekaterina Makarova, der er nummer 35 på verdensranglisten. Wozniacki er endnu en gang kæmpe favorit hos bookmakerne, og du kan livestreame kampen helt gratis. Det gør du hos bookmakeren Unibet, der har rettigheder til samtlige Wimbledon-kampe. Alt det kræver er en konto med penge på, og så kan du livestreame Wozniacki under hele turneringen.

Unibet Livestream Wozniacki her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream Wozniacki  – Makarova

Det tager kun et øjeblik at få adgang til Unibet livestream af Wimbledon og Wozniacki.

  1. Opret konto hos Unibet
  2. Indsæt penge
  3. Gå til Wimbledon og tryk på Unibet TV-ikonet

Det er nemt og simpelt at oprette en konto hos Unibet, og derfor tager det ikke mere end et par sekunder. Du skal blot følge bookmakerens anvisninger, og så er du igennem processen på ingen tiden. Derefter skal du indsætte penge. Du kan indsætte ned til 80 kroner og stadig livestreame Wozniackis kampe gratis.

Der er ingen krav om, at du skal spille på kampen, så du kan bare lade dine penge stå på kontoen og så ellers streame løs lovligt og gratis. Det er altså markant billigere end at købe Viaplay eller et lignende streaming abonnement for at se turneringen.

Det sidste skridt er at gå til Unibets Wimbledon-sektion. Her kan man se et lille Unibet TV-logo udenfor alle de kampe, der streames live fra Wimbledon. Det skal man så trykke på, hvorefter man bliver taget direkte til livebillederne, hvis kampen er igang. Du kan selvfølgelig se kampen på både computer, mobil og tablet.

Få 1.500 kroner i Unibet bonus

Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, kan du skaffe dig en stor odds bonus som ny spiller. Dette tilbud skal du selvfølgelig kun tage imod, hvis du har tænkt dig at oddse hos bookmakeren. Men i så fald er det også en fremragende mulighed. Unibet tilbyder nemlig at fordoble alle nye spilleres første indskud med op til 1.500 kroner. Et indskud på 500 kroner betyder altså, at man starter med 1.000 kroner på kontoen for eksempel. Dermed får man ekstra mange penge til at oddse på Wimbledon eller nogle af de mange andre begivenheder, Unibet udbyder odds på.

Livebet under kampen

Selvom der ingen krav er om, at man skal spille for at kunne livestreame Wimbledon hos Unibet, gør det kampene en smule mere spændende. Det er især sjovt at livebette på tennis. Her spiller man på kampen imens den er igang. På den måde kan man følge kampens udvikling og så tilpasse sine spil efter den. Det giver nogle oddsmæssige muligheder, som spil inden kampstart simpelthen ikke kan konkurrere med. Samtidig er det selvfølgelig også yderst spændende og underholdende.

Odds på Wozniacki

Wozniacki er kæmpe favorit til at slå Makarova. Det ses tydeligt på Unibets Wozniacki odds, hvor man blot får pengene 1,13 gange igen i tilfælde af en Wozniacki-sejr. Jagter man et lidt mere saftigt odds, anbefaler vi, at man spiller på Wozniacki -5,5 point. Det vil sige, at spillet går hjem, hvis Wozniacki samlet får mindst seks point mere end Makarova i løbet af kampen. Her får man odds 1,80, hvilket er fremragende, når man tænker på, hvordan Wozniacki har spillet for nyligt.

Den danske tennisdronning er i fremragende form, og hun er blandt de absolutte favoritter til at vinde Wimbledon. Wozniacki er kommet ind til turnering sprængfyldt med selvtillid, og hun virker nærmest ustoppelig. Det viste hun også imod Lepchenko, hvor hun sikkert vandt i to sæt efter et imponerende æg i det første. Der var simpelthen ingen slinger i valsen, og vi forventer en lignende præstation imod Makarova. Jo hurtigere Wozniacki kan vinde kampe, jo færre kræfter bruger hun. Det vil være afgørende, når turneringen nærmer sig sin afslutning, hvor spillerne vil være udmattede efter de mange kampe. Det gælder om at komme så nemt til finalen som muligt, så Wozniacki skal bare gøre kort proces.

Unibet Opret konto hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+