Du har nu mulighed for at livestreame, Caroline Wozniacki, Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic og resten af de største tennisstjerner i de absolut største tennisturnerninger. Alt dette kan du gøre LOVLIGT og GRATIS via vores fantastiske partnere.

Vores partnere har nemlig købt rettighederne til at livestreame fra de absolut bedste tennisturneringer i verden, og det betyder, at du gratis kan se alt det bedste tennis med de absolut største profiler. Senest kom Caroline Wozniacki til US Open finalen, alle hendes kampe inkl. finalen kunne du se via vores partner.

Vi har herunder samlet en guide til, hvordan du kan se alle de tenniskampe du vil, Lovligt og Gratis:

Indlæser…

Livestream US-Open

US-Open som er den sidste Grand-Slam turnering på WTA Touren, er netop afsluttet. Danske Caroline Wozniacki gik hele vejen til finalen, hvor hun desværre endte med at tabe i 2 sæt til Serena Williams.

De hæsblæsende kampe op til finalen, inkl. den spændende finale mod Serena Williams kunne du have set via vores partnere, som havde købt rettighederne til at livestreame fra US Open. Det er dog ikke kun US Open, som vores partnere livestreamer. Nej det er faktisk kampe fra samtlige store tennisturneringer i verden.

Der er livestreams fra ALLE Grand-Slam turneringer, og dermed har du mulighed for at se, om Caroline Wozniacki endelig får sin længe ventede Grand Slam titel. Samtidig bliver de fleste kampe fra WTA Touren også livestreamet, og som om det ikke var nok, så er det også muligt at streame de helt små kampe fra challenger touren, hvor et eks. kunne være en challenger turnering i Botafogo i Brasilien.

Livestream Caroline Wozniacki

Som skrevet ovenfor, så er det langt de fleste tenniskampe, som bliver livestreamet af vores partnere. Det betyder naturligvis også, at Caroline Wozniackis kampe ofte vil blive vist. Det er desværre sjældent, at de danske TV-selskaber køber rettighederne til Wozniackis kampe, medmindre hun er nået virkelig langt i en turnering. Derfor er det helt fantastisk, at bookmakerne køber rettighederne, så man kan sidde og livestreame Wozniackis kampe, og måske endda Live-bette på kampene.

Livebet på Caroline Wozniacki

Når du alligevel sidder og ser GRATIS og LOVLIG tennis hos vores partner, hvorfor så ikke samtidig krydre oplevelsen med lidt spænding. Foruden den gode service de leverer i livestream, har vores partnere også en af de bedste løsninger indenfor Livebetting.

Du finder et stort udvalg på samtlige kampe, og et flot og overskueligt layout, der gør, at du aldrig er i tvivl om, hvad du er ved at bette på.

Vi anbefaler Live-betting fremfor betting før kampstart, da man så har muligheden for at følge med i kampen og se udviklingen. Hvis Caroline Wozniacki pludselig spiller dårligt, så er det måske en god ide at vente med at spille på hende til, at hun rammer momentum.