Livestream Danmark – Slovenien: Se Danmarks første kamp ved EM

EM i kvindehåndbold står for døren. 2020-turneringen spilles som bekendt i Danmark – nærmere bestemt Herning og Kolding. Danmark lægger ud med at møde Slovenien, som umiddelbart er det svageste hold i Gruppe A. Du kan få Danmark – Slovenien livestream ganske gratis og lovligt hos Bet365.

 

Livestream Danmark - Slovenien hos Bet365

 

Livestream Danmark – Slovenien

Det eneste krav for at kunne livestreame håndbold EM-kampen Danmark – Slovenien er, at man har en konto hos Bet365, hvorpå der står penge. Beløbet er underordnet. Dette kan altså i princippet lyde på helt ned til en krone, og man vil stadig kunne få sin Danmark – Slovenien livestream hos Bet365. Hele processen er ganske enkel som illustreret ved vores gennemgang herunder.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame

På Bet365s hjemmeside skal du blot oprette en konto. Dette tager heldigvis ikke mere end et øjeblik, da Bet365 har gjort hele processen ganske enkel og sikker. Bet365 vil bede om dit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer samt adresse.

Du vil desuden blive bedt om at vælge dig et brugernavn, et kodeord samt et firecifret sikkerhedsnummer. Dette nummer vil kun komme i spil, hvis det uheldige skulle ske, at du skulle have glemt dit brugernavn og/eller kodeord. Når din konto er oprettet, mangler du blot at smide penge ind på denne. Herefter vil du være helt klar til at se al den EM-håndbold, som du kan overkomme – inklusive din Danmark – Slovenien.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Odds på Danmark – Slovenien

Danmark er som nævnt storfavoritter forud for opgøret mod Slovenien. Alt andet end en dansk sejr ville være en katastrofe for mulighederne ved EM på hjemmebane. Danmark skal som nævnt sikre sig en optimal start inden kampen mod Montenegro og til slut de regerende europamestre – Frankrig.

Danmarks gode takter mod Norge gør, at vi har stor tiltro til, at de kan opnår et godt resultat mod Slovenien, der som nævnt er det svagest led i denne gruppe. Bookmakerne har da også Danmark, som tårnhøje favoritter. Derfor er det heldig, at der også er handicapspil, hvor man eksempelvis kan spille på, at Danmark vinder med et vist antal mål.

 

Spilforslag Danmark Slovenien: Danmark vinder med over fire mål

Indlæser odds…

Her har vi et godt øje til, at Danmark slår slovenerne med over 4,5 mål. Danmark viste mod Norge, at de sagtens kan score godt med mål – selv mod de bedste hold. Dem er Slovenien som nævnt ikke et af.

Som beskrevet i optakten nedenfor kommer tabet af Aneja Beganovic også til at påvirke de i forvejen små slovenske chancer. Derfor mener vi, at Danmark kommer til at vinde denne kamp komfortabelt og få tanket selvtillid inden de vigtige kampe mod Montenegro og Frankrig.

 

Odds på Danmark - Slovenien hos Bet365

 

Danmark – Slovenien Optakt

EM-kampen Danmark – Slovenien spilles fredag den 4. december klokken 20.30. Denne kamp er den ene af to fra Gruppe A. Efter kampen mod Slovenien skal Danmark møde Montenegro og Frankrig i opgør, som også skal spilles i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det er naturligvis en særdeles vigtig kamp for danskernes EM i kvindehåndbold. Slovenien er umiddelbart det mindst gode hold i Gruppe A. Dermed er det altså et hold, som de danske kvinder bør være i stand til at slå, hvis de skal gøre sig forhåbninger om et stort EM.

Der er som bekendt tre af fire hold, som vil ende med at gå videre fra Gruppe A til mellemrunden. Det gælder dog om at sikre sig et godt udgangspunkt, da ens gruppeplacering har betydning for, hvor mange point man få med. Danmarks gruppe vil blive parret med Gruppe B, som indeholder Rusland, Spanien, Sverige og Tjekkiet.

 

Gode danske chancer

Danmark går ind til kampen efter to venskabskampe mod Norge, der som så ofte er favoritter til at løbe med guldet, når der er slutrunde. I første opgør presse Danmark Norge til det yderste. Her var danskerne efter 39 minutter foran med tre mål. Norge endte dog med at komme tilbage i kampen og vinde med 27-25.

Dagen efter mødte vi igen nordmændene. Her var der igen tale om en opløftende indsats af Danmark til trods for, at det stod 17-14 i norsk favør ved pausen. Danmark var dog godt med i anden halvleg, hvor 29-26 til Norge. Danmarks topscorere i denne kamp var Kristina Jørgensen og Kathrine Heindahl, som beggede scorede fire mål.

“Jeg synes, at vi tog et step op i forhold til i går, og med lidt mere koldblodighed havde vi også vundet den her kamp,” sagde den danske landstræner Jesper Jensen til TV2 efter kampen.

Resultaterne mod Norge er naturligvis opløftende forud for kampen mod Slovenien. De danske chancer bliver ikke mindre af, at Aneja Beganovic, som er en af stjerne på det slovenske landshold, er ude med sygdom.

Den 23-årige stregspiller huserer til daglig i kroatiske Podravka. “Aneja Beganovic er uden tvivl vores bedste stregspiller, så hendes fravær er et stort tab for vores hold,” siger den slovenske landstræner Uros Bregar ifølge TV2. Sloveniens største profil Ana Gros ventes at være klar til kampen mod Danmark.

 

Livestream Danmark - Slovenien hos Bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365