Livestream Danmark – Egypten: Nu skal semifinalepladsen sikres

De danske drenge har vundet alle deres fem kampe ved VM i herrehåndbold indtil videre. Det betyder, at vi med en sejr over egypterne mandag aften klokken 20:30 kan sikre os en plads i semifinalerne. Jyske Bank Boxen i Herning vil være fyldt til bristepunktet med rød-hvide fans, og der kommer med statsgaranti også til at være mange hjemme i stuerne, som følger med i spænding.

Hos Unibet kan du benytte dig af et gratis Danmark – Egypten livestream. Hvis du altså har en bookmakerkonto med penge på hos dem. I denne artikel vil vi forklare, hvordan det fungerer. Derudover vil vi også komme med et par spilforslag til opgøret.

Danmark – Frankrig livestream

 

Livestream Danmark - Egypten

 

Livestream Danmark – Egypten gratis

Hvis du ikke allerede har oprettet dig hos Unibet, så tager det ikke meget mere end et par minutter at gøre det. Som ny kunde modtager du endda også en velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner, når du indbetaler penge på siden. Bookmakeren fordobler altså dit første indskud. Det vil sige, at hvis du indsætter 500 kroner, så har du 1.000 kroner at spille for. Der er dog intet krav om at have nogle af pengene i spil for at benytte dig af deres gratis Danmark – Egypten livestream. Principielt er det altså ganske gratis at se kampen hos dem. Læs meget mere om deres velkomstbonus i vores anmeldelse af Unibet.

Unibet TV tillader bookmakerens spillere at livestreame FC Midtjylland - Astana FC gratis og lovligt i høj kvalitet.

 

Spilforslag til Danmark – Egypten

Vil man derimod gerne sætte lidt penge på spil, så kan man passende oddse på, hvor mange mål de danske drenge fører med i pausen. Her på redaktionen kunne vi sagtens se, at Mikkel Hansen og co. gerne vil afgøre kampen så tidligt som overhovedet muligt. På den måde kan man spare spillere og gøre sig klar til det drabelige derby mod svenskerne på onsdag. Fire overskydende scoringer efter 30 minutter burde bestemt være muligt.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark fører med fire mål eller mere i pausen til odds 1,79 hos Unibet.

Skulle det lykkedes for de danske drenge at føre med fire i pausen, er der ingen grund til at slippe foden fra gaspedalen. Vores målscore kan nemlig godt gå hen og blive vigtig, hvis der skulle opstå problemer i onsdagens opgør. Heldigvis er vores breddespillere ganske godt kørende og har været det nærmest hele slutrunden. Selvom der skulle blive sparet et par stjerner i anden halvleg, burde vi stadig være i stand til at udbygge vores pauseføring.

Derfor anbefaler vi at spille på, Danmark vinder kampen med otte mål eller mere til odds 1,98 hos Unibet.

 

Odds på Danmark - Egypten

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund