Livestream Danmark – DR Congo ved VM i herrehåndbold gratis og lovligt hos Bet365

De danske håndboldherrer spiller deres anden anden kamp, når det går løs med Danmark – DR Congo. Det opgør kan livestreames gratis og lovligt hos bookmakeren Bet365. I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du får Danmark – DR Congo livestream. Du finder også odds på Danmark – DR Congo og meget mere.

 

Livestream Danmark - DR Congo

 

Livestream Danmark – DR Congo gratis hos bet365

Der foreligger heldigvis blot ét krav, når man skal livestreame Danmark – DR Congo hos Bet365. Man skal nemlig naturligvis have en konto hos Bet365. På denne konto skal der desuden være penge. Her er den gode nyhed, at beløbet er ganske valgfrit. Man kan altså have helt ned til én krone stående og stadig være i stand til at livestreame Danmark – DR Congo. I denne gennemgang giver vi dig det fulde overblik over, hvad du skal gøre for at livestreame Danmark – DR Congo.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Første skridt er ikke overraskende, at man skal have oprettet sin konto hos Bet365, hvis man skal kunne livestreame hos dem. Det kræver, at man er fyldt 18 år. Bet365 er blandt verdens førende bookmakere. Deres oprettelsesprocess er heldigvis ganske lige til. Når man er kommer igang med denne, vil man blive bedt om at komme med følgende oplysninger: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Man vil derefter skulle vælge et brugernavn, et kodeord samt et sikkerhedsnummer på fire cifre. Udstyret med dette sikkerhedsnummer vil man kunne få adgang til sin konto, hvis man skulle ske at have glemt sit brugernavn/kodeord.

Herefter vil man kunne begynde at bruge sin nye konto. Det første man skal gøre er at sætte nogle penge ind på kontoen. Derefter vil man kunne begynde på at streame løs af alle kampene ved VM i herrehåndbold – herunder Danmark – Congo. Det vil som nævnt også være muligt at livestreame de øvrige kampe ved VM i herrehåndbold 20201.

Bet365 har desuden rettigheder til livestreaming af en stribe øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldevents. Man kan ydermere også se store europæiske ligaer, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – DR Congo odds

Når man har fået gang i sin Danmark – DR Congo livestream, vil man naturligvis også kunne oddse på kampen hos Bet365. På siden med livestreams vil man også kunne følge udviklingen af diverse odds på Danmark – DR Congo.

Det kommer næppe som nogen overraskelse for de fleste, at de forsvarende verdensmestre fra Danmark er tårnhøje favoritter til at slå deres congolesiske modstandere. Det er den Demokratiske Republik Congos debut ved håndbold VM, så der er ikke de største forventninger til dem. Det fremgår naturligvis også af odds på Danmark – DR Congo.

Danmarks massive favoritværdighed betyder, at der ikke er den store værdi i blot at spille på sejr til Danmark. Hos Bet365 finder man heldigvis en stribe andre spil på kampen, hvoraf man kan vælge og vrage.

Blandt disse er naturligvis handicapspil. Her kan man eksempelvis spille på, at Danmark skal vinde med mindst ti mål. På den måde gør med oddset på Danmark højere og derved også gevinsten på dansk sejr.

Der er også spil på, hvor mange mål der scores i kampen. Her er en mulighed, at man spiller på, om kampens samlede antal mål kommer over eller under et bestemt antal. Det kan også være spil på de respektive holds antal scoringer i kampen. Der er med andre ord rigeligt at vælge imellem, når det kommer til odds på Danmark – DR Congo.

 

Danmark – DR Congo – livebetting

Bet365s livestreaming giver ideelle forhold, når det kommer til at livebette på deres begivenheder. Blandt disse er naturligvis Danmark – DR Congo – samt de øvrige kampe ved VM i herrehåndbold.

Den store fordel ved livebetting er, at det giver en mulighed for at se kampen an og vurdere, hvad der giver god mening at spille på. Det gælder naturligvis også om at slå til, mens der er favorable odds at hente. Så det er med at slå til på det rigtige tidspunkt.

 

Livestream Danmark - DR Congo hos Bet365