Livestream Danmark – Bahrain ved VM i herrehåndbold gratis og lovligt hos Bet365

De danske håndboldherrers VM starter med et opgør mod Bahrain. Danmark er storfavoritter, og du kan livestreame opgøret ganske gratis og lovligt hos bookmakeren Bet365. Du kan læse meget mere om, hvordan i denne artikel, hvor du også finder optakt til kampen samt odds på Danmark – Bahrain og meget mere.

 

Livestream Danmark - Bahrain

 

Livestream Danmark – Bahrain gratis hos bet365

Når man skal livestreame Danmark – Bahrain hos Bet365 foreligger der heldigvis blot ét krav. Det er, at man har en konto hos Bet365, hvorpå der skal stå penge. Her er den gode nyhed, at beløbet er ganske valgfrit. Det vil dermed sige, at man i princippet kan har helt ned til én krone på sin konto også stadig kunne livestreame kampe. Vi har lavet en gennemgang af, hvordan du får din Danmark – Bahrain livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Først og fremmest skal man naturligvis have oprettet sig en konto hos Bet365 for at kunne se livestream hos dem. Netop Bet365 er som bekendt en af verdens absolut førende bookmakere. De har naturligvis gjort hele oprettelsesprocessen ganske enkel og sikker for deres kunder. I forbindelse med denne vil man blive bedt om at give disse oplysninger: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Man vil derefter skulle vælge et brugernavn, et kodeord samt et sikkerhedsnummer på fire cifre. Udstyret med dette sikkerhedsnummer vil man kunne få adgang til sin konto, hvis man skulle ske at have glemt sit brugernavn/kodeord.

Efter denne korte proces er ens konto klar til at blive taget i brug. Det første skridt er naturligvis, at man sætter penge ind på denne. Herefter vil man faktisk være klar til at streame løs af kampene ved VM i herrehåndbold – heriblandt Danmark – Bahrain. Man vil naturligvis også kunne livestreame fra VMs øvrige kampe.

Bet365 har desuden rettigheder til livestream af en stribe øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldevents. Man kan ydermere også ser store europæiske liger, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – Bahrain odds

Når man har fået fyret på under sin Danmark – Bahrain livestream, har man naturligvis også mulighed for at oddse på kampen hos Bet365.

De danske forsvarende verdensmestre ikke overraskende massive favoritter. Derfor skal der en overbevisende sejr til for at sikre en godkendt start på VM. Danmarks tårnhøje favoritværdighed afspejles naturligvis også i odds på Danmark – Bahrain.

Her er Bahrain på forhånd ikke spået de store chancer. Odds på Danmark er dermed sat til blot lidt over 1,00, hvilket betyder, at alt andet en dansk sejr ville være en gigantisk overraskelse.

Der er derfor ikke den store idé netop det spil, da værdien på dansk sejr uden handicap er minimal. Man kan derimod med fordel se mod et spil på dansk sejr med handicap.

 

Spilforslag – Danmark – Bahrain

Indlæser odds…

Vi anbefaler et spil på, at Danmark slår Bahrain med mindst ti mål. Det kan virke af meget, men man skal huske på, hvilken størrelse Bahrain er. Den arabiske nation er med ved deres fjerde VM.

I 2021 røg de ud i det indledende gruppespil efter at være sluttet nummer fem i deres gruppe. Her tabte man tre kampe med 10 mål eller flere. Først var der nederlaget til Spanien på 23-33. Derefter fulgte 18-36-ydmygelsen mod Island og et nederlag på 20-23 til Kroatien.

Bahrain er med andre ord et hold, som har det svært mod verdenseliten, hvilken Danmark som forsvarende verdensmestre må siges at tilhøre. Danmark viste i deres to venskabskampe mod Norge, at de bestemt ikke er langt fra at være, hvor de skal for at forsvare verdensmesterskabet.

Danmark vandt første kamp mod Norge med 31-28, mens Norge vandt andet opgør med 36-34. Der var som nævnt tale om venskabskampe, som begge mandskaber benyttede til at finpudse formen op til VM-slutrunden i Egypten.

I den anden af de to kampe så det sort ud for Danmark, som med omkring et kvarter tilbage var nede med otte mål. De danske verdensmestre viste dog klassen, da fik reduceret nederlaget til blot to mål.

Den danske trups enorme bredde bør blive udslagsgivende i denne kamp, og vi regner bestemt med, at Danmark får en optimal start på VM i herrehåndbold.

 

Livestream Danmark - Bahrain hos Bet365