Livestream Danmark – Argentina ved VM i herrehåndbold gratis og lovligt hos Bet365

De det danske herrelandshold i håndbold skal spille gruppefinale, når de møder Argentina ved VM i herrehåndbold. Danmark er favoritter til at vinde gruppen. Du kan livestreame kampen gratis og lovligt hos Bet365. Læs hvordan du gør dette i denne artikel, hvor du også finder optakt og odds på Danmark – Argentina.

 

Livestream Danmark - Argentina

 

Livestream Danmark – Argentina gratis hos bet365

For at kunne livestreame Danmark – Argentina hos Bet365 skal man heldigvis kun have én ting. Det er naturligvis en konto hos Bet365. Der skal desuden stå penge på denne. Det er helt og aldeles valgfrit, hvilket beløb der her er tale om. Dermed vil det altså være muligt at livestreame selv, hvis man har helt ned til én krone stående på sin konto. Her i vores gennemgang kan du læse nærmere om, hvordan du får din Danmark – Argentina livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto
  3. Sæt penge ind på din konto
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame.

Første skridt er naturligvis, at man får oprettet sig en konto hos Bet365, så man kan komme i gang med at livestreame hos dem. Bet365 er som bekendt blandt de største bookmakere i verden.

Derfor kommer det næppe som nogen overraskelse, at de har gjort sig umage med hensyn til at gøre oprettelsesprocessen ganske enkel og sikker for deres nye kunder. Her vil man blive bedt om at komme med følgende oplysninger: sit køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og sin adresse.

Næste punkt bliver, at man skal vælge brugernavn, kodeord og et fircifret sikkerhedsnummer. Sikkerhedsnummeret skal kun bruges, hvis man skulle være så uheldig at glemme sit brugernavn eller sit kodeord.

Nå man er kommet gennem denne korte proces, er man klar til at bruge sin konto. Første skridt er som nævnt, at man skal sætte penge ind på denne. Når man har gjort dette, vil man være klar til at streame af den VM i herrehåndbold, som man kan overkomme – herunder Danmark – Argentina. Det vil desuden også være muligt at livestreame de øvrige kampe ved VM.

Bet365 har desuden rettigheder til livestreaming af en stribe øvrige sportsbegivenheder – herunder andre håndboldevents. Man kan ydermere også ser store europæiske liger, som Bundesligaen, Serie A og La Liga.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Danmark – Argentina Odds

Det er dog ikke kun livestreaming, som Bet365 kan byde ind med. Hos dem har man naturligvis også mulighed for at livestream Danmarks vigtige gruppefinale mod Argentina.

Danmark og Argentina har begge vundet deres kampe fra de første to runder mod Bahrain og DR Congo. Dermed skal kampen mellem Danmark og Argentina afgøre, hvem der løber med gruppens førsteplads.

Det er nemlig ikke uden betydning, da vinderen af gruppen kan tage fire point med sig i mellemrunde, mens andenpladsen blot får to med. Som i deres to første kampe er Danmark storfavoritter til at løbe med sejren.

Alt andet end netop sejr til Danmark ville da også være en gedigen overraskelse til trods for, at Argentina er et niveau over de hold, som Danmark har mødt. Danmarks målscore på +34 sammenlignet med Argentinas på +9 illustrerer fint styrkeforholdet.

Danmark er altså så tårnhøje favoritter, at det ikke giver meget mening at spille på dem som vindere lige på. Hos Bet365 finder man dog heldigvis en stribe handicapspil samt spil på mål i kampen. Dermed er der altså stadig fin værdig at hente på kampen.

 

Danmark – Argentina Spilforslag

Indlæser odds…

Vi regner som nævnt med, at dette bliver en stensikker sejr til de regerende verdensmestre Danmark. Vi tror dog, at argentinerne er gode nok til at holde danskeren tilstrækkeligt fra fadet til, at vi får under 53,5 mål i kampen.

Ser man på Argentinas resultater fra VM i 2019, gjorde de faktisk fornuftigt i forsvaret. Der blev eksempelvis kun lukket 25 mål ind mod Ungarn, som vel at mærke sluttede nummer to i gruppen.

For Danmark gælder det formentlig mest af alt om at få kørt argentinerne agterud så hurtigt som muligt og derefter sørge for, at ingen bliver skadet forud for de meget vigtige kampe i mellemrunden.

 

Livestream Danmark - Argentina hos Bet365