Livestream Clara Tausons semifinale ved Lyon Open

Det blot 18-årige danske tennistalent Clara Tauson står i karrierens første WTA-semifinale. Her skal hun møde spanske Paula Badosa i kampen om en plads i finalen ved Lyon Open. Man kan følge Tausons semifinale ganske gratis og lovligt hos bookmakeren Bet365, som livestreamer både semifinalerne og finalen.

 

Opret en konto hos Bet365 og stream kampen

 

Sådan livestreamer du Tausons kamp hos Bet365

  1. Opret en konto hos Bet365
  2. Indsæt penge på kontoen
  3. Stream Clara Tausons semifinale hos Bet365

Kunder hos bookmakeren Bet365 kan som nævnt helt gratis og lovligt livestreame kampene fra Lyon Open. Det gælder naturligvis også Clara Tausons semifinale, som ventes at blive spillet lørdag den 6. marts klokken 14.30 som den første af de to semifinaler.

Det eneste krav i forbindelse med dette er, at man har en konto hos Bet365, hvorpå der står penge. Her kan man dog glæde sig over, at beløbet er ganske valgfrit. Det vil sige, at man i princippet kan have helt ned til én krone stående og stadig være i stand til at livestreame.

Når man opretter sin konto vil man blive bedt om at vælge sig et brugernavn samt kodeord. Derudover vil man også skulle komme med følgende oplysninger: køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse.

Kampen kan livestreames via ens computer eller Bet365s app. Hele processen er heldigvis ganske enkel, når man skal livestreame Clara Tausons kamp mod Badosa. Man skal nemlig bare gå til Bet365s forside og søge efter denne. Herefter finder man begivenheden og vil kunne begynde at livestreame denne.

Når man har fået oprettet sin konto kan man som nævnt følge de resterende kampe ved Lyon Open. Man kan desuden glæde sig over, man kan se adskillige andre WTA og ATP-turneringer. Derudover får man også alle Grand Slam-turneringerne samt en bunke anden sport. Heriblandt finder man La Liga, Bundesliga og Serie A hos Bet365..

For at få adgang til alt dette, skal man blot indsætte 50 kroner, som er minimumskravet på sin nye Bet365-konto. Dem kan man vælge at bruge på at spille på kampen. Det kan man eventuelt gøre, mens man ser den ved at live bette, hvilket Bet365s platform gør dejligt nemt.

 

Opret en konto hos Bet365

 

Odds på Clara Tauson – Paula Badosa

Indlæser odds…

Som nævnt bliver Tausons modstander i semifinalen den 23-årige spanier Paula Badosa. Hun er nummer 67 på verdensranglisten og bliver dermed en hård modstander.

Sidste år imponerede Badosa ved French Open, hvor hun nåede hele vejen til 4. runde. Undervejs slog hun spillere som Sloane Stephens og Jelena Ostapenko ud.

Det bliver dermed en svær modstander for Tauson, men den unge dansker er dog stadig favorit inden mødet med Badosa, som slog franske Kristina Mladenovic i tre sæt med cifrene 7-5, 6-7 og 6-2.

Clara Tauson vandt som bekendt sin kamp mod italienske Camila Giorgi i to sæt med 6-3 og 6-1. Her var med andre ord tale om en ret så suveræn indsats af Tauson.

En ting, som gør odds på Clara Tauson i denne kamp særligt attraktivt, er hendes gode serv. I kampen mod Giorgi præsterede hun seks serveesser mod italienerens nul. Med den statistik in mente kommer det ikke som nogen overraskelse, at Clara Tauson også var dygtig til at bryde sin modstanders serv.

Alt dette skal hun igen lykkes med, når hun går på banen til kampen mod Badosa. Det handler desuden om for Tauson at have styr på eventuelle nerver, da det er første gang, at hun er nået så langt i en stor turnering.

Vi har dog tiltro til, at det hele endnu engang kommer til at spille for Clara Tauson, og at det vil lykkes hende at spille sig i finalen ved Lyon Open.

 

Odds på Clara Tauson hos Bet365

 

Clara Tauson – Paula Badosa: Spilforslag

Indlæser odds…

Som det kan ses på oddset på kampvinder er der ikke voldsom værdi at hente på et spil på, at Tauson vinder kampen. Bet365 har dog heldigvis en del forskellige markeder på kampen.

Et af disse er, hvor mange set vi skal ud i for at finde vinderen. Spiller man her på, at Tauson igen vinder i to sæt, er der som det kan ses betydeligt bedre værdi at hente.

Det kræver som nævnt, at hun finder spillet fra kvartfinalen frem. Serverne skal sidde godt, og hun skal samtidig igen være dygtig til at få brudt modspilleren serv. Gør hun det, kan man håbe på en relativt kort kamp.

 

Opret en konto hos Bet365 og stream kampen