Livestream Barcelona – Atlético Madrid hos Bet365 – Optakt og odds

Der er lagt op til en direkte kamp om det spanske mesterskab, når Barcelona besøger Atlético Madrid i La Liga. Der resterer blot tre kampe efter denne, så det er en vital kamp. Barcelona er dog favoritter til at vinde kampen, som kan livestreames hos Bet365.

Det er med andre ord en kamp, som man ikke må glip af. Med bookmakeren Bet365 får man altså gratis og lovlig Barcelona – Atlético Madrid livestream. Det eneste krav, som skal opfyldes, er, at man har en konto hos Bet365. Herefter vil man kunne streame løs af sport fra hele verden.

 

Livestream kampen hos Bet365

 

Sådan livestreamer du Barcelona – Atlético Madrid

Skulle man endnu ikke have sig en Bet365-konto, kan man heldigvis få skaffet sig en på meget kort tid. Her har Bet365 netop været gode til at gøre selve oprettelsesprocessen yderst enkel og helt sikker for deres nye spillere. I denne guide giver vi dig desuden en grundig gennemgang af, hvordan du får oprettet dig og får adgang til din gratis Barcelona – Atlético Madrid livestream.

  1. Gå til bet365.dk
  2. Opret en bookmakerkonto.
  3. Sæt penge ind på denne konto.
  4. Find den begivenhed du gerne vil livestreame – i dette tilfælde Barcelona – Atlético Madrid

Som man kan se på disse fire trin er det heldigvis ingen kompliceret proces, som man skal igennem for at få Barcelona – Atlético Madrid livestream hos Bet365. For det første skal man naturligvis besøge Bet365s hjemmeside.

Når man skal have oprettet sin nye konto, skal man give følgende oplysninger til Bet365: køn, navn, fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Man vil efterfølgende blive bedt om at vælge sig et brugernavn samt en adgangskode.

Derefter vil processen næsten være overstået. Her vil et af de eneste resterende punkter nemlig være, at man skal have sat penge ind på sin nye konto. Man kan glæde sig over, at man vil have mulighed for at livestreame med helt ned til én krone stående på sin konto. Ydermere foreligger der heller ikke noget krav om, at man skal spille for at kunne livestreame.

Du kan læse meget mere og livestreaming af spansk fodbold i vores guide, som du finder her. I denne kan du blandt andet læse om, hvordan du kan se kampen i fuld skærm eller få denne op på dit tv.

 

Livestream Barcelona - Atlético Madrid hos Bet365

 

Barcelona – Atlético Madrid Odds

Indlæser odds…

Som nævnt er Barcelona favoritter forud for kampen. Catalanerne sad indtil for få runder siden solidt plantet i førersædet, men et overraskende nederlag til Granada gjorde, at Atlético Madrid tilbageerobrede førstepladsen.

Sidste uge var det igen ved at gå helt galt for Barca, da Valencia med syv minutter igen reducerede til 3-2. Det lykkedes dog Barcelona-forsvaret at holde stand.

Atlético fik i sidste runde hentet tre vigtige point mod bundholdet Elche med en ikke alt for prangende 1-0-sejr. Kampen forinden havde man tabt 2-1 til Athletic Bilbao.

Barcelona skal reelt set bruge tre point i denne kamp. Skulle de ske at tabe, vil Atlético være fem point foran. Uafgjort giver Real Madrid mulighed for at bringe sig to point foran Barcelona og á point med Atlético Madrid.

Vi regner med, at dette bliver en tæt kamp, som da holdene mødtes første gang i denne sæson. Dengang scorede Atléticos Yannick Carrasco kampens eneste mål. Vi har dog denne gang størst tiltro til, at Barcelona tager de tre vigtige point. Trods nederlaget til Granada har de haft mere momentum end Atlético på det sidste.

 

Barcelona – Atletico Madrid live odds

Der som nævnt intet krav fra Bet365s side om, at man skal oddse fra sin spilkonto for at være i stand til at livestreame Barcelona – Atlético Madrid. Beløbet på kontoen er med andre ord underordnet, så længe dette ikke er på 0 kroner.

Vores holdning er dog, at det altid er en god idé at have bare lidt stående på sin konto. Da vil man nemlig kunne slå til og live bette, mens kampen spilles. Når det kommer til live betting handler det nemlig om at være klar, når muligheden foreligger.

Den helt store fordel ved live betting er naturligvis, at man kan se kampen lidt, inden man placerer sit odds. Her kan et eksempel være, at man inden kampen finder et væddemål, som man har tiltro til går hjem. Det kan dog være, at oddset på dette er i den lave ende. Da kan man med live betting håbe, at kampen tager en drejning, som gør, at det omtalte odds stiger undervejs.

Der er bestemte typer væddemål, hvor live odds er særligt oplagte. Det kan eksempelvis gælde målscorer bets eller næste hold til at score. Her kan man med andre ord forøge sine vinderchancer via live odds.

 

Livestream La Liga hos Bet365