Der bliver skrald på lørdag på Anfield, når Arsenal gæster Liverpool i Beatles Byen, for kun ét point skiller de to hold ad i tabellen, og begge skal bruge tre point for ikke at falde ud af kampen om Top 3 og en direkte plads i næste års Champions League.

Liverpool har haft en forfærdelig start på 2017, men er alligevel odds-favoritter mod Arsenal i dette opgør. Bookmakeren bet365 har f.eks. odds 2.00 på Liverpool, 3.50 på uafgjort og odds 3.60 på Arsenal netop nu, og derudover tilbyder bookien et hav af odds-markeder på kampen såsom målscorer-odds og mere til.

Se Liverpool vs Arsenal direkte på 3+ kl. 18.30 lørdag d. 4. marts, og spil odds på kampen før og under kampen hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Liverpool vs Arsenal

Liverpool lugtede blod mod managerløse Leicester City, men blev sendt hjem med et sviende 3-1 nederlag i bagagen fra King Power Stadium. Det var samtidig Liverpools første kamp i mere end 14 dage, og fortsættelsen på et forfærdeligt 2017 der har set dem flyve ud af Liga Cup’en, FA Cup’en og Top 4 i Premier League.

Liverpool er nu nr. 5 i Premier League, og har blot hentet én sejr i de seneste syv kampe. Den kom i hus i den seneste hjemmekamp d. 11. februar, hvor Tottenham blev besejret med 2-0 på Anfield. Liverpool får igen brug for opbakningen fra et pakket Anfield på lørdag, for som spillet har set ud på det seneste, vanker der Klopps drenge problemer mod Arsenal.

Godt nok er The Gunners heller ikke på toppen af deres form, og tabte for nyligt med hele 5-1 i München, men Arsenal fik tanket ny selvtillid med 0-2 sejren ude mod Sutton Utd. i FA Cup’en. Den kamp ligger dog helt tilbage til d. 20. februar, og der er altså gået hele 14 dage siden Arsenals seneste kamp, når der fløjtes gang i Liverpool vs Arsenal på Anfield.

Arsenal er p.t. nr. 4 i tabellen, og kan med en sejr på Anfield hale ind på både Tottenham og Manchester City i striden om Top 3-placeringerne.

 

Spilforslag til kampen

I en kamp som denne, hvor begge hold desperat har brug for en sejr, bør der være basis for en underholdende affære med masser af chancer og potentielt mål.

Liverpool har for vane at spille nogle underholdende kampe på Anfield, som tit giver os mange mål for pengene. I syv af de seneste tolv Liverpool-hjemmekampe, er der således scoret mindst tre mål, og i otte af disse er begge hold kommet på tavlen.

Samtidigt har Arsenal lukket masser af mål ind på udebane i år, hvor Bournemouth, Chelsea og Bayern München alle har lavet mindst tre mål mod The Gunners. Arsenal har dog også vist, at man kan finde vejen til nettet på udebane i år, hvor Wengers hold bl.a. har slået Swansea med 0-4 og Southampton med 0-5.

Vores spilforslag hot bet365.dk:

  • Over 2,5 mål: 1.72
  • Kampen slutter 2-2: 13.00
  • Sadio Mane scorer først: 6.50

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>