Få kæmpe odds på Champions League-finalen

Der er dækket op til en rigtig lækkerbisken, når det nye, imponerende Wanda Metropolitano Stadion i Madrid slår dørene op til klodens største klubkamp lørdag aften klokken 21:00: Champions League-finalen mellem Tottenham og Liverpool. I den forbindelse forhøjer betfair også oddset på begge hold til alle nye spillere. Du kan altså vinde 800 kroner på Tottenham og 400 kroner på Liverpool ved at spille for blot en halvtredser.

 

Få forhøjet odds på kampen hos Betfair

 

Sådan får du forhøjet odds på Champions League-finalen

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ8X
  4. Spil op til 100 kroner på vinder af Champions League-finalen.

Klik på et af de mange link, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfair kampagneside, hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “TILMELD DIG NU” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 100 kroner med bonuskoden ZFBJ8X. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille på, hvem du tror vinder Champions League-finalen for op til 100 kroner.

Du får henholdsvis odds 16 på Tottenham-sejr i ordinær spilletid eller odds 8 på Liverpool i ordinær spilletid.

 

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Sportsbook eller Betfair Spillebørs. Hvis du vinder på dit spil, får du et ekstrabet, som har værdi af dit vundne væddemål. Dit ekstrabet skal spilles til mindst odds 1,20, og hvis du vinder på det, kan du udbetale gevinsterne til din bankkonto.

Hvis du vælger at indbetale med NETELLER eller Skrill, kan du ikke tage imod tilbuddet. Det er ikke muligt at bruge cashout sammen med dette tilbud.

Husk, at det almindelige odds på Tottenham-sejr og Liverpool-sejr kan variere, men dit forhøjede odds vil altid være henholdsvis 16 og 8.

 

Få forhøjet odds på finalen hos betfair nu