Indlæser...

Liverpool og Tottenham er to af de bedst kørende hold i Premier League lige nu, og de tørner sammen tirsdag aften kl. 20.45 i EFL Cup (Liga Cup’en) på Anfield Road. Kampen kan ses på 6’eren, og du kan finde gode odds på Liverpool vs Tottenham hos bookmakeren bet365.

Her er der odds 1.73 på Liverpool og et højt odds 5.00 på Tottenham, mens uafgjort kan spilles til odds 4.00.

Som du kan læse i vores optakt og spilforslag til kampen forneden, har Liverpool angiveligt mere at spille for i denne turnering end gæsterne fra London, og det kan spille ind, når Pochettino skal udvælge sine startende elleve for Spurs.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Smid et par kolde øl på køleren og indstil dit farvefjernsyn på 6’eren tirsdag aften, når der fløjtes op i Liverpool vs Tottenham fra Anfield. Skal du spille på kampen, kan du med fordel få den seneste info om holdene i optakten forneden, hvor du også finder udvalgte odds på kampen fra bet365.

Indlæser...

 

Optakt: Liverpool vs Tottenham

liverpool-tottenham-logo

Liverpool er netop nu et af de stærkeste hold i Premier League, hvor Jürgen Klopps mandskab har leveret underholdende angrebsfodbold i de fleste kampe, og således var weekendens 2-1 sejr hjemme mod West Brom heller ingen undtagelse. En sejr der sagtens kunne være blevet større for The Reds.

Tottenham har også haft en god start på sæsonen, selv om der har sneget sig et par triste resultater ind på det seneste, hvor weekenden 0-0 pointdeling ude mod Bournemouth var én af skuffelserne.

Tottenham er dog i top 5 på listen over de bedste forsvar i Europa lige nu, hvis vi kigger på hvor mange mål klubberne i de bedste rækker har lukket ind indtil videre. Tottenham har nemlig kun sluppet fire ind, og er stadig ubesejrede i Premier League i år.

 

Ændringer i startelleveren

Vi kan blive vidner til et klassisk pokaldrama mellem to stærke klubber i tirsdagens Liga Cup-opgør, hvor det store spørgsmål altid er, hvordan holdene stiller op fra start. Liga Cup’en nyder ikke helt samme prestige som F.A. Cup’en, og der kan blive spilletid til flere reserver på begge hold.

Da Liverpool ikke spiller med i Europa i denne sæson, kan Klopp satse hårdere på Liga Cup’en end man måske ellers ville have gjort, i jagten på sit første trofæ som Liverpool-chef. Derfor er det heller ikke sikkert, at der kommer de helt store udskiftninger i startelleveren hos De Røde, men de fleste forventer, at der bliver spilletid til f.eks. Daniel Sturridge, selv om Liverpool har spillet noget af deres bedste fodbold i denne sæson uden den engelske landsholdsangriber på holdet.

Jürgen Klopp har allerede lavet ændringer i sin startopstilling tidligere i turneringen, og mødet mod Tottenham bliver formentlig ikke anderledes. Her kan Simon Mignolet være tilbage mellem stængerne, mens også Wijnaldum er i spil til en rolle i startopstillingen, efter han sad på bænken mod West Brom i weekenden.

Pochettino kommer formentlig også til at lave ændringer på sit hold, og her forlyder det fra britiske medier, at Toby Alderweireld måske vender tilbage til startopstillingen. Det er dog stadig tvivlsomt at Harry Kane når at blive klar til kampen for Spurs, som der ellers var spekuleret i.

 

Spilforslaget til Liverpool vs Tottenham

De to hold har allerede mødt hinanden en gang i indeværende sæson, nemlig i 1-1 kampen på White Hart Lane. Den kamp kunne dog godt have gået til Liverpool, da Firmino, Lallana, Mane og Coutinho forstod at ryste Tottenhams bagkæde hårdere end noget andet hold har formået at gøre i denne sæson.

Selv om Klopp formentlig ikke starter med samme opstilling som i 1-1 kampen, forventer vi dog, at Liverpool er i stand til at trække sejren i land hjemme på Anfield. Tottenham skal spare lidt på kræfterne ift. at man stadig spiller med i Champions League ved siden af de engelske turneringer, og derfor bringer Pochettino formentlig også flere reserver i spil end Liverpool.

Der er ingen garantier, men odds 3.60 på en Liverpool-sejr med præcist ét mål (Uafgjort – Tottenham +1) synes fint betalt i et formentligt tæt opgør, som vi forventer går Liverpools vej.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330