Lars Løkke i uvejr: Oddset som statsminister stiger

Den seneste mediestorm omkring Lars Løkke Rasmussens omgang med offentlige midler får nu spilleselskabet Betsafe til at opjustere oddset på, at Venstre-formanden vinder statsminister-posten ved næste folketingsvalg.

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen har længe være bookmakernes storfavorit til at indtage statsministerposten efter næste valg. Før den verserende debat om formandens tøj-regninger brød ud i medierne, stod en valgsejr til Løkke i odds 1,45 hos spilleselskabet Betsafe. Ovenpå mediestormen ser bookmakeren sig nu nødsaget til at hæve oddset til 1,80, hvilket er noget nær en fordobling. Tilsvarende er oddset på, at Helle Thorning-Schmidt fortsætter i statsministeriet sænket fra 3,25 til 2,75.

“Opjusteringen i vores odds på Løkke er ikke så meget et udtryk for, at vi ikke længere forventer en blå valgsejr. Der er nærmere tale om, at vi nu har indregnet risikoen for, at Venstre-formanden væltes af sine egne. Trods fraværet af en åbenlys afløser, så må et Løkke-exit før valget efterhånden siges at være en reel mulighed”, vurderer Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

 

Gå til Betsafe for at oddse her – >

 

Hvem er statsminister efter næste valg?

 

Lars Løkke Rasmussen    1.80

Helle Thorning-Schmidt     2.75

Margrethe Vestager          5.00