Oddset danskeDe forskellige nationer er i øjeblikket i kamp, og det betyder, at de store ligaer i øjeblikket holder pause. Mange spillere er nemlig ude for at hjælpe deres nationer med at kvalificere sig  til EM 2016 i Frankrig, mens andre blot hjælper deres nationer i venskabskampe. Det betyder dog ikke, at der slet ikke er noget sport man kan oddse på løbet af ugen, da der stadig er gang i mange andre fodboldligaer, omend det er de lidt mindre ligaer.

 

Odds på kampene hos Danske Spil her —>

Danske Spil har været så venlige at lave en program oversigt, over de største og mest kendte kampe, der bliver spillet i løbet af denne uge, hvor der ikke er store mandskaber fra de store ligaer i spil.

Tirsdag d. 31. marts. 20:45.

Tirsdag aften bliver der spillet fodbold med flere store stjerner, når Israel får besøg af det stjernespækkede Belgiske landshold, der har masser af stjerner med på holdet. De to lande tørner sammen i EM kvalifikationen 2016, og denne kamp starter kl. 20:45

Onsdag d. 1. april. 

Coventry City – Leyton Orient: Det tidligere engelske storhold fra 70’erne, Coventry City får besøg af Leyton Orient. De to mandskaber har begge været i den bedste engelske række, men de er nu at finde i den tredje bedste. De to mandskaber spilles onsdag d. 1. april.

Uni Cluj – CFR Cluj: Der spilles rivalopgør i Rumænien, når de to lokale klubber Uni Cluj og CFR Cluj mødes i den rumænske liga. Det bliver et hæsblæsende opgør, hvor de to holds fans vil sørger for en fantastiske stemning på lægterne. Kampen spilles onsdag aften d. 1. april.

Torsdag d. 2. april

Der er flere kampe fra 1. division i løbet af torsdagen. Det største af opgørerne er dog mellem AGF og FC Roskilde. Den aarhusianske storklub skal gerne vinde denne kamp, hvis de vil holde fast i deres oprykningschancer, mens Roskilde gerne skal vinde, hvis de langsomt vil slippe væk fra bunden. Det er en vigtig kamp med masser på spil.