DK_ALBANIEN_ODDS_5

I aften løber det danske fodboldlandshold på banen i Telia Parken til en af årets vigtigste landskampe. Her venter Albanien i et hamrende vigtigt EM-kvalifikationsopgør, som Danmark helst skal vinde for at holde fast i en af gruppens to direkte kvalifikationspladser til EM 2016.

Betfair tilbyder odds 5.00 på Danmark til at slå Albanien, men tilbuddet gælder desværre kun for helt nye kunder.

Har du ikke en Betfair-konto i forvejen, kan du spille op til 100 kr. på det forhøjede odds. Du må naturligvis gerne spille flere penge på dansk sejr, men alt over 100 kr. bliver satset til det normale odds på dansk sejr, som netop nu er 1.70 hos Betfair.

 

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan fungerer de forhøjede odds hos Betfair

Når Betfair er ude med forhøjede odds på f.eks vinderen af en bestemt fodboldkamp, kan nye kunder registrere deres nye med en bestemt promokode gældende for den pågældende kampagne og de høje odds.

Når den nye konto er oprettet (med den rigtige promokode, som man finder på den aktuelle kampagneside hos Betfair), kan nye spillere placere et væddemål på op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Man kan selvfølgelig godt vædde mere på udfaldet, men det er kun de første 100 kr. som kvalificerer sig til det høje odds.

 

Hvad sker der når jeg vinder?

Hvis du har spillet 100 kr. Danmark til et forhøjet odds 5.00, hvor Danmark normalt kun ville give odds 1.70 i Betfairs Sportsbook til alle eksisterende kunder, får du altså odds 3.30 “mere” end eksisterende kunder.

Vinder du på dit væddemål udbetales 100 kr. x det normale odds (i dette eksempel odds 1.70) og du vil derfor få 170 kr. direkte ind på spillekontoen.

De resterende 330 kr. (fra odds 1.70 til odds 5.00) udbetales som et freebet, som du kan bruge på en valgfri kupon hos Betfair.

Du modtager dit freebet automatisk indenfor 12 timer af kampagnens eller begivenhedens afslutning, og du finder dine freebets under “Min Konto” -> “Kampagner og belønninger” -> “Mine freebets”.

Vinder du på dit freebet vil du modtage nettooverskuddet af dit spil kontant uden yderligere fritspilskrav. Husk at indsatsen (værdien af dit freebet) ikke returneres sammen med din gevinst.

 

Hvordan bruger jeg mit freebet?

Når du har fået tildelt et freebet af Betfair og er klar til at sætte det i spil, skal du blot tilføje dit/dine valg til spillekuponen, som er i overensstemmelse med vilkårene for den kampagne, hvor du har optjent dit freebet.

Når du skal betale for din spillekupon, kan du vælge at betale med dit freebet via dropdown menuen eller checkboxen som kommer frem på skærmen. Dette er afhængigt af, hvor mange freebets du har tilgængelige.

Indtast beløbet du vil spille for (husk at indtaste værdien på det freebet du vil bruge) og vælg derefter din freebet-token som betaling.

 

Få odds 5.00 på Danmark mod Albanien >>

 

 

betfair-580x330