dannebrog_odds.dkDet danske landshold har ikke været populært på det seneste. Blamagen med 0-4 mod Armenien i Parken bliver ikke glemt de næste mange år. I aften får Morten Olsens tropper den første chance for at råde bod på det dårlige resultat. Landsholdet er taget en tur til Polen og spiller en venskabskamp.

Polen er kommet lidt blandet afsted i deres kvalifikationsgruppe. Et hjemmenederlag til Ukraine samt en udebaneuafgjort mod Moldova har kostet dyrt.

Polen er i øjeblikket placeret som nr 4 i puljen og er 3 points – plus en allerhelvedes masse mål i målscore – efter England på 2.pladsen, der kan give playoff om at komme til VM i Brasilien næste år. Polen er med andre ord i en skidt position nøjagtigt som det er tilfældet for Danmark.

 

Dagens spilforslag
 X2 = Danmark får mindst uafgjort til odds 1.70 hos Bet365
knap_odds_her

 

For lige hurtigt at se på Danmarks situation i VM-kvalifikationen for dem, der lykkeligt har glemt det. Vi ligger nr 5 i vores pulje og ligger blandt andet efter Armenien. Vi har 4 points op til Bulgarien på 2.pladsen, der kan udløse playoff. Vi skal vinde resten af kampene og så er det måske ikke engang nok. Når vi snakker om resten af kampene, så inkluderer det at slå Italien i Parken til oktober. Efter 0-4 mod Armenien, så lyder det som en uoverkommelig opgave.

Af nye spillere i den danske trup er det værd at bemærke Rosenborg’s Nicki Bille. Der har været mange, der har efterlyst netop Bille i landsholdstruppen, men Morten Olsen har undgået ham. Lige indtil denne gang. Det bliver et spændende bekendtskab, hvis han får tid på banen og mon ikke han gør det.

Danmark er ramt af et par afbud. Af de mere bemærkelsesværdige af slagsen, så har Daniel Agger meldt fra med en knæskade. Leon Andreasen er ligeledes ude.

Spørger man den danske befolkning, så har alle vist en mening om drengerøven Nicklas Bendtner. Han fik et halvt års karantæne af DBU for spirituskørsel og selvom den periode så småt er ved at være slut, så har Morten Olsen valgt at se bort fra den tidligere danske stjerneangriber. Morten Olsen udtaler selv, at Bendtner skal finde en klub, før han igen kan være aktuel for det danske landshold.

Danmark er i krise og det bliver spændende, hvilke krumspring Morten Olsen kan finde på – og ikke mindst om det hjælper noget. Noget skal der ske!

Vi har fundet de bedste odds på kampen her:

Polen: 2.25 hos Ladbrokes
Uafgjort: 3.35 hos Danske Spil
Danmark: 3.40 hos MermaidBet

Kampen sendes på TV2 og det er klokken 20:45.

Dagens spilforslag:

Som traditionen byder sig, så går vi langt for at finde et spil på Danmark med værdi i, når landsholdet spiller i et eller andet. Betting skal først og fremmest være sjovt og det er bare trist at sidde og spille imod dem, man hepper på. Vi har gravet i samtlige markeder, der har været på hele kampen og det tætteste på et fornuftigt bet, vi finder – hvor vi stadig kan heppe på Danmark – er Double Chance-spillet med X2. Det er dog heller ikke helt skidt.

Bet365 giver os odds 1.70, hvilket er ok over de andre bookmakers. Polen er ligesom Danmark i krise og det kan ske, at vi hiver en uafgjort hjem. Vi støver klaphatten af og spiller:

Polen-Danmark (Double Chance): X2 = Danmark får mindst uafgjort til odds 1.70 hos Bet365

Hitrate: 14/40 = 35% (i går blev tilbagebetalt og tæller som win til 1.00)
Samlet indsats: 40
Samlet resultat: -7.6
Tilbagebetalingsprocent: 81%

Stillingen i Danmarks EM kval gruppe

DanmarkVmkval