De danske bookmakere kaster om sig med lækre bonusser. En af de bookmakere der i den grad har skruet op for tilbuddene er Scandic Bookmakers, der også er klar med et rigtig lækkert tilbud til anden runde af Champions League (29-30 september 2015).

Spil en Champions League doble hos Scandic Bookmakers og få 50% i ekstra gevinst op til 300 DKK hvis du vinder på din kupon. Ja, du læste rigtig! Du får denne gang ekstra gevinst hvis du vinder. Normalt plejer det ellers at gælde når man taber.

Tilbuddet gælder alle nye som gamle kunder, og du bør i den grad overveje om det ikke er et tilbud du skal benytte dig af.

Det fungerer på den måde, at du skal vælge minimum 2 kampe med et minimum odds på 1.70 på begge kampe. Går din kupon hjem, vil Scandic Bookmakers smide ekstra 50% af dit indskud ind på din konto op til 300 kroner.

Det vil sige, at du kan spille 200 kroner til minimum odds 2.90 (1.70 gange 1.70) og går din kupon hjem, så får du en ekstra bonus på 100 kroner.

Få fat i tilbuddet på Scandic her ->

 

Regler og vilkår for tilbuddet

Din ekstra gevinst er pålagt et omsætningskrav på 3 gange bonusbeløbet til minimum oddss 1.50. Det er dog et meget rimelig krav for at modtage så lækker en bonus. For at deltage i denne promotion skal du blot vælge to kampe med minimum odds 1.70 (på begge kampe) og spille for minimum 50 kroner. Du kan maksimum vinde ekstra 300 kroner.

Du må gerne spille flere kuponer for 50 kroner og deltage i denne promotion. Men din maksimale bonus kan dog stadigvæk ikke overstige 300 kroner. Du har mulighed for både at kombinere Champions League og Europa League kampe i denne uge.

 

scandicbookmakers-580x330