SC NordicBet

I går var Brøndby tæt på at snuble mod Skovbakken i den danske pokalturnering. Vi skulle dybt ind i ekstra spilletid før Brøndby fik scoret til kampens resultat, 2-1. I aften gælder det så en anden af de store hold i superligaen, når FC København skal på besøg i Greve. Bookmakerne forventer en sikker sejr til FCK, men intet er afgjort på forhånd.

Er du også en af de spillere der har visse forbehold over for FCKs styrke, så kan du lige nu benytte dig af et rigtig lækkert tilbud på NordicBet. NordicBet er nemlig klar med et Second Chance tilbud, der giver dig ekstra sikkerhed hvis FCK som minimum vinder kampen med 3 mål.

Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. før kampen, på korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. og de alle er singlespil.

Hvis FCK vinder kampen med 3 eller flere mål, refunderer NordicBet dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at få oprettet en konto på NordicBet så DU kan benytte dig af det lækre tilbud. Har du endnu ikke en konto, så kan du tilmed få helt op til 1.000 DKK i velkomstbonus, og derudover får du adgang til et hav af markeder og de bedste odds på markedet.

Odds på Greve vs FC København på NordicBet her – >