Søndag d. 26. februar er der lagt op til et brag af en kamp når Atletico Madrid hjemme tager imod FC Barcelona. Det er en kamp der kan slukke den sidste håb af mesterskabsdrømme for Atletico Madrid. I skrivende stund har Atletico 45 point, 7 point efter Real Madrid.

Omvendt er det også et opgør som Barcelona er tvunget til at vinde hvis de skal lukke hullet op til Real Madrid. Hullet er på nuværende tidspunkt 1 point, men Real Madrid har spillet én kamp mindre end både Atletico og Barcelona.

Selv om begge mandskaber stadigvæk har en mulighed for at vinde den bedste spanske række, har det været en skuffende sæson.

De tre angribere fra Barcelona har været en skygge af sig selv og det har haft indflydelse på resten af holdet. Udover de manglende mål har defensiven også set dårlig ud.

Hos Atletico har defensiven også været ringere end tidligere. Således er der lukket 19 mål ind efter 23 kampe. Som udgangspunkt ikke nogen stor katastrofe, men noget der gør at Madrid ikke kæmper med helt i toppen som de har gjort i de tidligere sæsoner.

 

Spilforslag – Messi scorer to mål

Forud for kampen har vi kigget nærmere på et enkelt spil på kampen. Barcelona er i en anden forfatning en de tidligere har været, men vi er overbeviste om at der kommer en modreaktion i kampen mod Atletico. Specielt har Messi noget at bevise, og vi tror at den lille troldmand kan bruge storkampen til at genfinde sig selv.

Vi synes derfor at odds 6.50 på Messi til at score 2 eller flere mål er et fræk odds. Som oddset indikerer er det naturligvis ikke noget der sker hver kamp, men vi mener ganske enkelt at oddset er en smule for højt. Messi tager både frispark og straffe, og med Atleticos dårligere forsvar ser vi det ikke som en umulig opgave.

Barcelona skal tilmed ikke tænke på Champions League mere, da de med nederlaget på 4-0 til PSG må forventes at være ude.

Spil på Messi som første målscorer til 6.50 på bet365 her