Konkurrer mod Nicklas Bendtner og vind freebets i ComeOns gratis konkurrence

Kunder hos ComeOn! kan nu teste deres fodboldviden mod Nicklas Bendtner. Den tidligere landsholdsspiller kommer hver uge sine bud på resultaterne af fem af dagens kampe. Det er ganske gratis for kunder af ComeOn! som kan vinde et freebet til en værdi af 200 kroner.

 

Konkurrer mod Bendtner hos ComeOn!

 

Sådan deltager du i ComeOns konkurrence

  1. Du skal have en konto hos ComeOn!
  2. Kampagnen kører frem til den efterfølgende tirsdag
  3. Gæt udfaldene af de fem kampe
  4. Besvar spørgsmålene inden klokken 18.00 den givne dag.
  5. Ram flere rigtige en Bendtner
  6. Ved gevinst får du et lod i puljen
  7. Der trækkes lod om 5 x 17.000 point (= 200 kroners freebet) den efterfølgende tirsdag

 

Sådan skal du slå Bendtner

Det handler som nævnt om at svare på udfaldet af fem kampe. Man skal ikke nødvendigvis svare rigtigt på samtlige spørgsmål – blot flere end Bendtner. Det vil med andre ord sige, at man kan nøjes med at ramme én, hvis bare Bendtner rammer nul.

Har man samme antal rigtige som Bendtner vil det kun udløse et lod til puljen, såfremt der er tale om fem rigtige. Rammen man fire rigtige og Bendtner ligeså, vil det altså ikke udløse noget lod.

Derfor handler det om at gå med de resultater, som man tror på. Man er altså ikke tvunget til at tage chancer ved at gå efter nogen stor overraskelse – med mindre det er noget, som man har tiltro til.

Det handler naturligvis om at sætte sig grundigt ind i de fem kampes involverede hold samt. Her skal man have overblik over deres formkurver samt naturligvis, om de eventuelt kommer til at mangle nøglespillere.

 

Tilmeld dig hos Unibet

 

Regler og vilkår

Man skal være bosat i Danmark og fyldt 18 for at kunne deltage i kampagnen. Man skal desuden have foretaget minimum én indbetaling på sin ComeOn!-konto.

Kampagnen gælder til 30. maj. Ønsker man at deltage, skal man blot have foretaget sine besvarelser inden klokken 18. Man skal ikke foretage nogen kvalificerende indbetaling. Man er begrænset til én deltagelse per dag.

Har man flere korrekte svar end eksperten tildeles man et lod. Har man samme antal rigtige som eksperten tildeles man ikke et lod – medmindre der er tale om fem rigtige.

Man deltager i lodtrækningen af om 5 x 17.000 point til ComeOn’s Bonusbar, hvis man bare har samlet som minimum ét lod. De 17.000 svarer til et freebet á 200 kroner. Hver uges lodtrækning finder sted om tirsdagen. Vinderen vil få besked via e-mail, som afsendes klokken 18.00.

Skulle en eller flere af rundens kampe blive aflyst, vil svarene på disse blive anset for at være korrekte uanset hvad. Resultatet er af den ordinære spilletid – det vil sige, at forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence ikke tæller med.

Hvis et svar skulle indeholde stavefejl, vil dette blive betragtet som forkert. Det er ikke muligt at kombinere kampagnen og dens tilbud med øvrige kampagner.

Med hensyn til spilaktivitet skal man være opmærksom på, at denne kan blive gennemgået inden hver udbedt udbetaling. ComeOn! har ret til at afvise betalinger, konfiskere gevinster samt fryse en kontos midler med øjeblikkelig virkning.

Desuden vil ComeOn’s generelle regler og vilkår til enhver tid være gældende.

 

Konkurrer mod Bendtner hos ComeOn!