5. Oktober 1992, Roskilde
Nuværende hold: McLaren Mercedes

Kevin Magnussen er Danmarks største håb indenfor Formel 1. Han er født d. 5. oktober 1992, og søn af den tidligere Formel 1 kører, Jan Magnussen.

Kevin Magnussen eller “Mini-Mag”, som han bliver kaldt i motorsportsverden, startede som ung med at køre Go-Kart. Det gjorde han med sådan en succes, at han langsomt fortsatte med de lidt større motorer. Da Magnussen blot var 15 år, stillede han op i Dansk Formel Ford, som den unge dansker endte med at vinde.

Herefter tog det hurtigt fart, og de efterfølgende år blev det til en flot 2. plads i Formula Renault serien, mens han året efter fik en bronzeplads i den tyske Formel 3 serie. I 2011 blev det til en flot 2. plads i den britiske Formel 3, inden han i 2013 vandt Formel Renault 3.5 serien.

Den sejr var det, der sikrede ham en kontrakt med McLaren, som den unge Kevin Magnussen i øjeblikket kører Formel 1 for. Han er den første dansker i Formel 1 kategorien, siden Nicolas Kiesa kørte fem løb tilbage i 2003.

Allerede i Kevins første løb overraskede han alt og alle, da han endte på en fremragende 3. plads. Efter løbet avancerede han sig til en 2. plads, da Ricciardo blev tilkendt strafplaceringer, og det betød altså, at Kevin Magnussen i sit første Formel 1 løb nogensinde kunne juble over en 2. plads.

Siden dag kom armene ned hos “Mini-Mag” der var uheldig i flere af de efterfølgende løb, der bl.a. bød på sammenstød med Kimi Raikkonen, og dårlige placeringer.

Kevin Magnussen er dog langsomt kommet tilbage efter det, og det kunne godt ligne, at Kevin Magnussen efter et par sæsoner i Formel 1, kunne gå hen og blive en af verdens absolut bedste racerkører.