Juventus – Tottenham Hotspur odds: Eriksen på stor opgave i Torino

Selvom Champions Leagues ottendedelsfinaler er fyldt med store kampe, er Juventus’ brag imod Tottenham Hotspur et af de opgør, der springer i øjnene. Det er en kamp i mellem to hold i fantastisk form, og den har ydermere den særlige aura over sig, der altid befinder sig i kampe mellem italienske og engelske mandskaber.

Den gamle dame fra Juventus er inde i en fremragende stime for tiden. De sort-hvide har vundet 11 kampe i træk, og de har blot lukket ét mål ind i de seneste 16 kampe. Dermed har Massimo Allegris tropper selvtilliden i orden inden kampen imod Tottenham.

Tottenhams stime er ikke helt så god, men den er stadig imponerende. De hvidklædte er ubesejret i de seneste 12 kampe i alle turneringer, og i weekenden blev det til en flot 1-0-sejr på hjemmebane over ærkerivalerne fra Arsenal.

Det ligner altså et yderst interessant opgør mellem to rigtig gode hold. Det er dog ikke til at komme udenom, at italienerne er favoritter. Dette afspejles også i bookmakernes odds. NordicBet har de højeste odds på kampen på det danske marked med odds 2,00 på en Juventus-sejr og odds 4,50 på, at Tottenham vinder. Derudover udbyder NordicBet odds 1,67 på, at Juventus går videre, imens oddset på Tottenham er 2,20.

Læs bookmakeranmeldelse af NordicBet og få 1.000 kroner i bonus her.

 

Odds på Juventus - Tottenham her

 

Optakt: Juventus – Tottenham Hotspur

Juventus

Odds JuventusDen gamle dame kæmper i øjeblikket en hård kamp med Napoli om det italienske mesterskab. Begge hold har imponerende sejrsstimer i gang, og Juventus får derfor ikke mesterskabet foræret i denne sæson. Faktisk ligger de blot på andenpladsen i øjeblikket, et point efter Napoli, hvilket de ikke er vant til. Juventus er dog i flyvende form for tiden, og de zebrastribede er derfor stadig favorit til at snuppe scuddettoen.

I Juves seneste kamp blev det til en imponerende 2-0-sejr på udebane over Fiorentina. På trods af det gode resultat var Juventus dog flere gange på hælene. Fiorentina kom frem til et hav af chancer, og især Violas aggressive fløjspillere skabte problemer for Juventus. Heldigvis for Juventus var afslutningerne imod Gianluigi Buffons mål alle svage. Fiorentina havde 12 skud på mål, hvor af de syv var indenfor rammen, imod Juventus’ fire. Derudover havde hjemmeholdet bolden i hele 62 procent af tiden.

Alligevel trak Juventus sig sejrsrigt ud af opgøret. De gange Juve endelig kom frem til chancer, tog de dem nemlig. Både Gonzalo Higuain og Federico Bernardeschi var iskolde foran mål. Netop kynismen er et af Juventus’ kendetegn. Giver man dem en hånd, tager de hele armen. Det er et hold, der kan få rigtig meget ud af lidt, hvilket de viser gang på gang.

Kynisme bliver da også afgørende for Juventus, da det er et hold med store skadesproblemer. Den gamle dame må i øjeblikket undvære stamspillerne Juan Cuadrado, Blaise Matuidi, Benedikt Höwedes, Andrea Barzagli og måske endda også topscorer Paulo Dybala, der er tvivlsom.

 

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur logoDe to kampe imod Juventus bliver altafgørende for Tottenham. London-klubben har længe rangeret lige under de bedste i engelsk og international fodbold, men den har taget kvantespring fremad på det seneste. Klubben er nu den førende i Nordlondon, og spillerne har i denne sæson bevist, at de kan slå de bedste hold. I efteråret slog Tottenham Borussia Dortmund to gange og Real Madrid en enkelt, hvilket var et mindre europæisk gennembrud. Det er disse præstationer, som Tottenham skal følge op på imod Juventus.

Tottenham har desperat brug for store europæiske for at holde på stjernerne. Det virker nemlig blot som et spørgsmål om tid før, at Europas største klubber kommer efter folk som Harry Kane Christian Eriksen ligesom, de kom efter Gareth Bale og Kyle Walker.

De store præstationer har Tottenham netop leveret i de sidste to uger. Her er det således blevet til hjemmesejre over Manchester United og Arsenal, imens det også er blevet til 2-2 på udebane imod Liverpool. Især Arsenal blev fuldstændig udspillet. Tottenham vadede i chancer, og de burde ret beset have vundet større. Spurs sluttede kampen med hele 18 skud, seks indenfor mål, imod Arsenals blot ene skud indenfor rammen.

I modsætning til Juventus har Tottenham ingen skadede spillere. Faktisk er Tottenhams trup blevet forstærket i forhold til efterårets sejre over Dortmund og Real Madrid. Manager Mauricio Pochettino har nemlig registreret Erik Lamela, der var skadet i efteråret, og nyindkøbet Lucas Moura til sin Champions League-trup.

 

Spilforslag

Selvom Tottenham er inde i en flot stime, har holdet været ustabilt i denne sæson. Bundniveauet er lavt, og de smider for ofte unødvendige point væk. Derudover lider Tottenham under, at spillerne ikke er vant til at spille i store knald-eller-fald-kampe. I øjeblikket har Tottenham simpelthen ikke den fornødne kynisme til at nå helt til tops, når det virkelig gælder.

Det stikmodsatte er tilfældet hos Juventus. Italienerne er specialister i denne slags kampe, hvilket de beviste ved at nå Champions League-finalen i henholdsvis 2015 og 2017. Dermed kan Tottenham også få ørene i maskinen på trods af englændernes offensive styrke. Dette har Juventus også vist flere gange i denne sæson, og det er svært at se dem give Tottenham samme antal chancer som de engelske hold.

Faktisk bør det blive en kæmpe udfordring for Tottenham at spille imod et taktisk dygtigt hold som Juventus. Den slags mandskaber finder man nemlig ikke i England. Tottenham er vant til indianerfodbold i et højt tempo, men det får de ikke muligheden for imod Juventus. Pochettino skal derfor formentlig ændre sin taktik en smule, og det bliver spændende at se, hvordan spillerne reagerer.

Der er altså meget, der taler imod Tottenham, og vi anbefaler derfor et spil på Juventus-sejr til odds 2,00 hos NordicBet.

Lige her kan du livestreame UFC 229

Odds, optakt og spilforslag til Khabib vs. McGregor

 

Følg spilforslaget her

 

Odds på juventus - Tottenham hos NOrdicbet