Payz, tidligere EcoPayz, er en e-wallet, som du kan sætte penge ind på – enten via en bankoverførsel eller med dit kreditkort. Derefter kan du benytte Payz som betalingsløsning på din foretrukne bettingside.

Payz lader dig betale sikkert online, når du ønsker at foretage et bettingindskud. Samtidig undgår du at dele dine betalingsoplysninger direkte med bookmakeren.

I denne guide gør vi dig klogere på Payz, hvordan det fungerer, og viser hvilke danske bookmakere, der tilbyder Payz som betalingsmetode. Derudover kan du læse meget mere om betalingsløsningens sikkerhed, samt dens fordlee og ulemper

Bookmakere der accepterer Payz

 • Bredt udvalg af odds
 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Betal med Trustly
Total bonus
800 DKK

Få 100 % op til 800 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal omsættes fem gange til min. odds 1,80. Indbetaler du 800 kr. skal du altså spille for 8.000 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan fungerer Payz

Payz minder om andre e-wallets, såsom PayPal, Skrill og Neteller, hvor du via dit betalingskort eller en bankoverførsel indsætter pengene på en konto. Payz kan kun bruges til online betalinger – medmindre du vælger at få udstedt et Payz MasterCard. Dette muliggør også betaling i fysiske butikker.

Det smarte ved Payz er, at hele administrationen af din konto kan foregå der, hvor du foretrækker. Du kan logge ind på din konto på deres hjemmeside eller downloade deres app til Android og iOS.

5 lette trin til at komme i gang med Payz

Når du har oprettet en Payz-konto og indsat penge herpå, er du sådan set klar til at lave en indbetaling på en bettingside. Det foregår således:

01

Vælg en bookmaker

Log ind på en af ovenstående Payz bettingsider.

02

Vælg Payz som betalingsmetode

Klik på ”Indbetalinger”, ”Indbetal” eller lignende og vælg Payz som betalingsmetode.

03

Angiv beløb

Indtast det beløb, du ønsker at indbetale til din spilkonto.

04

Bekræft indbetaling med Payz

Indtast dine Payz-kontooplysninger og bekræft enten på din computer eller i appen

05

Bookmakeren modtager dine penge

Straks derefter vil pengene være tilgængelige på din spilkonto og du er klar til at oddse.

06

Bekræft væddemålet

Tjek at alting stemmer og bekræft da væddemålet.

Udbetaling med Payz

En primær årsag til, at Payz er så populær, er den hurtige og meget nemme udbetaling. Det foregår lidt på samme måde som ved indbetaling. Du skal bare klikke på ”Udbetalinger” eller ”Udbetal” hos bettingsiden (i trin 2) i stedet.

Mens udbetalingen kan være hurtig (i nogle tilfælde straksudbetaling), så kan der gå op til 24 timer fra udbetalingen er godkendt, til pengene er på din Payz-konto. Derudover skal du også være opmærksom på, at der, som med alle betalingsmetoder, er grænser for, hvor store beløb du kan få udbetalt på én gang. Typisk vil både udbetalingsgrænse og -tid fremgå hos den enkelte bookmaker.

Sikkerheden ved at bruge Payz

Vælger du Payz som betalingsmetode på danske bettingsider, er sikkerheden helt i top. For Payz giver nemlig dine betalinger et ekstra lag af sikkerhed. Det skyldes blandt andet, at, ligesom ved de øvrige e-wallets, Payz ikke deler dine betalingsoplysninger med bookmakeren.

Det foregår i stedet sådan, at når du indbetaler penge til spillesiden via Payz, så afregner du også med Payz. De afregner derefter med bettingsiden. Det betyder i korte træk, at du ikke risikerer at dine betalingsoplysninger bliver opsnappet i overfarten eller ligger hos bookmakeren – uanset hvor mange du oddser hos.

Dertil er det værd at nævne, at alle dine følsomme data krypteres og beskyttes hver gang, du foretager en transaktion. Altid i overensstemmelse med pågældende lovgivning på området. Du kan derfor være helt tryg ved at benytte dig af Payz, når du oddser.

Fordele og ulemper ved Payz

Payz er en hurtig og praktisk betalingsmetode, der har mange af de samme fordele som de øvrige e-wallets på markedet.

Det er supernemt at oprette en konto hos Payz og komme i gang med både ind- og udbetalinger hos bookmakeren. Derudover er sikkerheden i top, da du kan forvente en høj datasikkerhed, når du bruger Payz som betalingsmiddel. Dertil slipper du for at skulle indtaste dine kortoplysninger hver gang, du ønsker at foretage en indbetaling.

Men som det er tilfældet for alle typer af betalingsmetoder, er der også ulemper forbundet med brugen af Payz. Her er den absolut største ulempe, at der ofte kræves gebyrer for udbetalinger, og i nogle tilfælde også indbetaler, foretaget med Payz. Derudover er der meget få danske bettingsider, der tilbyder betalingsmetoden.

 • Nem at anvende
 • Høj sikkerhed
 • Forholdsvis hurtige udbetalinger (inden for 24 timer)
 • Gratis at oprette en Payz-konto
 • Mulighed for eget MasterCard
 • Betaling lige ved hånden via appen
 • Gebyrer forbundet med udbetalinger (og i ngole tilfælde også indbetalinger)
 • Tilgængelig hos meget få bookmakers

Ofte stillede spørgsmål om Payz

Hvad er Payz?

Payz er en e-wallet, akkurat som PayPal, Skrill og Neteller, hvor du benytter en online konto til ind- og udbetalinger. Det er både nemt, hurtigt og sikkert, og du slipper samtidig for at skulle finde betalingskortet frem for at oddse.

Hvem kan bruge Payz?

Alle, der opretter en gratis konto hos Payz kan bruge betaligsmetoden. Med en konto hos dem kan du nemt indbetale penge til din foretrukne spilleside uden at dele dine betalingsoplysninger med bookmakeren.

Kan Payz bruges til betting?

Ja, du kan bruge Payz på mange af de danske bettingsider til både ind- og udbetaling. Dette kan gøres enten direkte via din Payz-konto eller ved at benytte et Payz MasterCard.

Hvilke bettingsider accepterer Payz?

Payz betting er ikke synderlig udbredt blandt bettingsider i Danmark. For nuværende er det kun TipWin, der har tilbyder betalingsmetoden. Vi sørger dog for at opdatere siden her efterhånden som flere kommer til.