Hvem stemmes ud af X Factor den 2. marts?

X Factor odds

I årets første store X Factor show måtte 27-årige Anja Nynne sige farvel. Den ellers dygtige sangerinde formåede ikke for alvor at imponere dommerne, og så kan det desværre kun gå en vej. Fredag er det tid til et nyt show, og endnu en gang er der flere gode kandidater til at tage den uheldige billet ud af turneringen. Bookmakeren Danske Spil har sat odds på, hvem der ryger ud af X Factor den 2. marts, og favoritterne er i øjeblikket den unge Oliver samt Anne Mette & Tomas fra gruppekategorien.

 

Odds på X Factor hos Danske Spil

 

Sådan forløb det seneste show

Det seneste show udviklede sig yderst dramatisk. Både Oliver og Anja Nynne var i farezonen, men det var ikke meget, der adskilte dem. Det var tydeligt for enhver, at de begge har masser af potentiale, men de skuffede ved det seneste show.

Beslutningen om, hvem af dem, der skulle sendes hjem, blev taget af Thomas Blachman. Den rutinerede dommer understregede, at Anja Nynne var en dygtig sangerinde, men også, at hun havde nogle begrænsninger. Begrænsninger så han modsat ikke i 15-årige Oliver. Istedet fokuserede Blachman på den unge sangers enorme potentiale.

– Jeg kan ikke lade en ung mand gå uforløst. Det kan jeg sgu ikke, udtalte Blachman efter sin dom, hvor han sendte Oliver videre.

For Oliver var det en uventet livline. Han skuffede nemlig fælt ved det første show. Nu har han efterfølgende brugt en hel uge på at øve, og han er forhåbentlig blevet mere selvsikker. I det første show lod han til at mangle en smule selvtillid og personlighed, hvilket han har skulle arbejde på. Billetten videre til den næste runde har forhåbentlig givet et skud af det første, hvilket tillader ham at fremhæve det sidste. Oliver har nemlig masser af personlighed, men han lader til at have svært ved at vise den.

I den anden ende af rækken imponerede både Vita, Rasmus og Place on Earth. De var alle ligeså solide, som vi forudsagde i vores store X Factor-optakt, og deres fremtid tegner godt. Især de to sidstnævnte var rigtig gode, og derfor er de også blandt favoritterne til at vinde hele X Factor.

 

Her er alle oddsene på X Factor

Hos Danske Spil kan man som bekendt oddse på, hvem der ryger ud af det næste show men også på, hvem der vinder X Factor. Hver eneste uge bliver oddsene opdateret, og dermed kan man altid få stillet sin spillelyst på X Factor hos Danmarks ældste spiludbyder.

Hvem stemmes ud af X Factor den 2. marts?

Anne Mette & Tomas 2,70 Oliver 2,25
Sol & Christian 7,00 Jamie Talbot 12,00
Sigmund 12,00 Vita 25,00
Place on Earth 28,00 Rasmus 28,00

 

Oliver klarede sig skidt i sidste uge, og derfor er han favorit til at ryge ud denne fredag. Han ventes at stå tilbage som en af de sidste to sammen med gruppen Anne Mette & Tomas. De to sidstnævnte lignede på forhånd et af de svageste bud i denne sæson, men de gjorde det fint i sidste uge. I denne uge kan heldet dog meget vel slippe op for ægteparret.

 

Hvem vinder X Factor?

Place on Earth 3,75 Rasmus 3,75
Vita 4,00 Jamie Talbot 6,00
Sigmund 7,00 Sol & Christian 15,00
Oliver 22,00 Anne Mette & Tomas 28,00

 

Udover odds på, hvem, der ryger ud, kan man hos Danske Spil selvfølgelig også oddse på den samlede vinder. Disse odds varierer meget fra uge til uge alt efter, hvordan deltagerne klarer sig. De bedste bud i øjeblikket er Place on Earth og Rasmus, men man må bestemt ikke glemme Vita. Den unge sangerinde ligner et nærmest unikt talent, og hun har en helt utrolig karisma. Hun er en speciel karakter, og hun er stadig vores favorit til at løbe med sejren.

 

Odds på X Factor hos Danske Spil

 

Sådan oddser man på X Factor

For at kunne oddse på X Factor online skal man have en spilkonto. Man kan naturligvis også vælge at oddse i sit lokale supermarked, men det kan bestemt ikke anbefales. For det første er det besværligt at skulle oddse i supermarkedet, da det bestemt ikke er nogen fornøjelse at skulle unødvendigt ud af døren i denne kolde tid. Så er det straks bedre at kunne oddse hjemme fra sin varme stue. Når man oddser online kan man enten oddse på sin computer, men man kan også bruge sin tablet eller mobiltelefon.

Først skal man dog have oprettet en spilkonto. Denne anbefaler vi, at man får hos Danske Spil. Ikke nok med at Danske Spil er Danmarks ældste spiludbyder, så er det også den bedste til at oddse på X Factor og andre TV-begivenheder. Her finder man altid høje odds og et stort spiludbud på alt det, der interesserer danskerne.

Hos Danske Spil kan man som ny kunde i øvrigt få sig en stor bookmakerbonus på 500 kroner. Den får man ved at oprette en konto og indsætte mindst 500 kroner selv. Derefter kvitterer Danske Spil altså med yderligere 500 kroner, som man helt selv bestemmer over.

 

Få 500 kroner i bonus hos Danske Spil

 

Odds på X Factor hos Danske Spil