Hvem bliver topscorer ved EM-slutrunden i håndbold 2014?

Landets bookmakere er ikke i tvivl om Danmarks favoritværdighed ved EM-slutrunden på hjemmebane, men storskytter som Mikkel Hansen, Anders Eggert og Hans Lindberg må se langt efter titlen som topscorer. I hvert fald, hvis man skal tro NordicBet.

Hvis Danmark når hele vejen til EM-finalen, vil esserne i angrebet have otte kampe til at erobre titlen som turneringens mest scorende spiller. Ikke desto mindre skal man et stykke ned ad listen for at finde bud på danske EM-topscorere. Hvis Mikkel Hansen ender som turneringens målkonge, bliver det belønnet med odds 10.00, men profiler fra både Makedonien, Kroatien, Tjekkiet og sågar Hviderusland er ifølge NordicBet større favoritter til titlen.

Læs også: Find Odds på EM i Herrehåndbold 2014 her

“De mange kampe frem mod finalen øger naturligvis chancerne for, at en af topnationerne også har topscoreren på holdkortet. Spillere som Mikkel Hansen, Anders Eggert og Hans Lindberg har domineret den danske offensiv slutrunde efter slutrunde, men flere andre nationer har enkeltspillere, som trækker en så stor del af læsset offensivt, at de trods færre kampe sandsynligvis vil overhale de danske skytter i kampen om topscorertitlen,” forklarer NordicBets oddssætter Frederik Søvang og uddyber:

“Kiril Lazarov fra Makedonien, Hvideruslands Siarhei Rutenka og tjekkiske Filip Jicha er alle nærmest at betegne som offensive enmandshære. Mens Lazarov blev topscorer ved EM 2012, tog Jicha titlen ved slutrunden i 2010. Der er normalt langt mellem store hviderussiske mesterskabsbedrifter, men Rutenka, der blev topscorer ved EM i 2006, vil ganske givet blande sig i kampen, hvis holdet spiller sig videre fra det indledende gruppespil.”

Ved VM i 2013 blev Anders Eggert topscorer med 55 mål, men Flensburg-fløjens skade har placeret ham længere nede på NordicBets liste, der har Mikkel Hansen som største danske favorit i odds 10.00, mens Hans Lindberg ligger i odds 13.00 og Anders Eggert i 18.00. Det forholdsvis høje odds på Eggert skyldes, at han formentlig bliver sparet så meget som muligt i den indledende fase.

Hos NordicBet er favoritterne til EM-titlen Danmark i odds 2.90 efterfulgt af Spanien i odds 4.00, mens både Kroatien og Frankrig giver pengene 5.30 gange igen.

 

Gå til NordicBet for at spille på topscoreren ved EM – Få 100 kroner gratis her

 

Hvem bliver topscorer ved EM-slutrunden i håndbold 2014?
Kiril Lazarov, Makedonien                                  5.00

Ivan Čupić, Kroatien                                          5.00

Siarhei Rutenka, Hviderusland                          5.00

Filip Jícha, Tjekkiet                                            7.00

Mikkel Hansen, Danmark                                  10.00

Guðjón Valur Sigurðsson, Island                      12.00

Momir Ilić, Serbien                                           12.00

Marko Vujin, Serbien                                       12.00

Hans Lindberg, Danmark                                 13.00

Anders Eggert, Danmark                                 18.00

Gábor Császár, Ungarn                                   20.00

Odds på hvem der bliver topscorer ved VM i herrehåndbold 2019