Hull City vs Everton odds: Fortsætter nedturen for Hull?

Indlæser..

Fredag d. 30. december ruller bolden igen i Premier League, hvor aftenens eneste kamp står mellem Hull City og Everton. I denne optakt til kampen ser vi på odds på Hull vs Everton og kommer med vores spilforslag til kampen.

Hos bet365 er der odds 4.33 på Hull, 3.50 på uafgjort og odds 1.95 på Everton. Kampen vises direkte på 6’eren, så det er en perfekt måde at slappe af aftenen før nytårsaften, og måske sikre sig en god odds-gevinst at slutte 2016 af på. Odds på dronningens nytårstale.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

D. 31. december byder på hele seks kampe i Premier League, herunder bl.a. Chelsea vs Stoke og Liverpool vs Manchester City, og husk også at du kan spille på Dronningens Nytårstale her, hvis du vil have nytårs-bettingaction kørende d. 31. december

 

Optakt: Hull City vs Everton

Hull Citys forfærdelige stime af nederlag fortsatte på Boxing Day, hvor Manchester City kom forbi Hull og sejrede med 0-3. Det var det tredje nederlag i træk for Hull i Premier League, og holdet har nu tabt 12 af de seneste 16 kampe og kun vundet én i perioden.

Hull indtager nu sidstepladsen i Premier League, og ligner et godt bud på en nedrykker i år, da holdet ikke blev forstærket i synderlig grad i sommerens transfervindue og nu ser ud til at betale prisen for det.

Everton startede sæsonen som lyn og torden og blandede sig i topstriden i de første spillerunder af sæsonen, men ramte siden en stime med mange nederlag, hvilket har sendt holdt ned på en umiddelbar syvendeplads i Premier League. På de seneste har Everton dog slået Arsenal med 2-1 hjemme og senest på Boxing Day vandt Everton ude mod mestrene fra Leicester med 0-2.

Ind imellem de to opgør tabte Everton Merseyside-derbyet til Liverpool med 0-1, men her lignede det længe at Everton skulle få 0-0 med fra opgøret. Et Liverpool-mål langt inde i overtiden afgjorde dog kampen til lokalrivalernes fordel.

Romelu Lukaku er igen i denne sæson manden man skal holde øje med i Evertons angreb. Han har scoret 10 mål i Premier League, hvoraf tre er sat ind i hans fire seneste kampe. I alt har han scoret syv af de 10 mål på fremmed græs, og han kan også meget vel blive manden der sænker Hull i denne kamp.

 

Spilforslag til kampen

Romelu Lukaku bør komme til sine chancer mod Hull, og i den form han er i i øjeblikket, er det også troværdigt at belgieren finder vejen til netmaskerne. Scorer han kampens første mål, er der odds 4.33 på Lukaku hos bet365.

Først og fremmest spiller vi dog på en Everton-sejr her. Pilen peger igen i den rigtige retning for The Toffees fra Goodison Park, og Hull har længe lignet et hold, som kommer til at agere prygelknabe i den resterende del af sæsonen.

Everton vinder kampen til odds 1.95 hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...