It’s coming home! Her får du det højeste odds på England som verdensmester

Det engelske flag

Det engelske landshold har ry for at underpræstere og skuffe ved de store turneringer. Landet har ikke vundet VM siden 1966, og i den tid har fodboldens moderland lidt grusomt. Nu kan den onde stime dog endelig blive brudt, og i England drømmer de om, at verdensmesterskabet endnu en gang vender hjem til fodboldens moderland. “It’s coming home” synges der i gader og stræder, og sker det, kan det blive en rigtig god forretning. Bookmakeren bet365 har Danmarks højeste odds på England som verdensmester, og det er et oplagt sted at sætte sit odds på Three Lions.

Indlæser odds…

It’s coming home

Det engelske landshold rider virkelig på en bølge af succes for tiden. Siden turneringen startede, er Gareth Southgates tropper blot blevet bedre og bedre, og de går derfor ind til kampen med en følelse af uovervindelighed. Englænderne har kun tabt en enkelt kamp hele slutrunden, 1-0 til Belgien i gruppespillet, men her sparede Southgate også halvdelen af sin trup.

Undervejs er det blevet til flere imponerende sejre. 6-1-udraderingen af Panama springer selvfølgelig i øjnene, men det er især i de seneste to kampe, at englænderne har vist deres værd. Sejren over Colombia i ottendedelsfinalen var fantastisk og fuldt fortjent. Det samme kan man sige om kvartfinale-sejren over Sverige. I begge kampe var englænderne defensivt solide, imens de offensivt var kyniske.

Sidstnævnte skyldes især Tottenham Hotspur-angriberen Harry Kane. Med seks mål indtil videre er han topscorer ved VM. Kane scorede senest imod Colombia i ottendedelsfinalen, og han er en konstant trussel imod modstanderne.

Den måske allerstørste styrke på dette engelske mandskab er dog ikke dets tekniske egenskaber. Det er i stedet dets mentale egenskaber. Det er tydeligt, at spillerne kæmper for hinanden og for trøjen. De giver sig fuldt ud hver eneste kamp, og de vil gøre alt for at gøre hele landet stolt.

Det engelske landshold er blandt slutrundens yngste, og de mange unge spillere er alle sultne. De har set så mange skuffelser i de forgangne år, og de har lært af dem alle. De er gået ydmygt til opgaven, og der har ikke været store armbevægelser eller bombastiske udmeldelser. Spillerne har simpelthen fokuseret på at gøre deres job grundigt og lukke alt andet ude.

 

Three lions har kræfterne i behold

England er det friskeste af de fire tilbageværende hold i VM-semifinalen. Kroatien har været ude i to hårde straffesparkskonkurrencer, imens både Frankrig og Belgien måtte kæmpe hårdt for at gå videre fra både ottedendels- og kvartfinalen. England derimod kunne spare spillere i den sidste gruppespilskamp, og de gik relativt ubesværet forbi Sverige i kvartfinalen.

Det er netop denne friskhed, der bliver afgørende på dette stadie af turneringen. At spillerne har et par ekstra procenter og kan tage nogle flere højintense løb bliver simpelthen afgørende. Det gælder især på grund af Englands fysiske spillestil, hvor man satser på at tromle modstanderne over.

Dette bliver især vigtigt imod Kroatien i semifinalen. Det er en kamp, England simpelthen skal vinde. Kroaterne er nedslidte efter deres seneste par kampe, og de har ikke for alvor præsteret heller. Sejrene over Danmark og Rusland var mere held end forstand, og de har endnu ikke mødt en kvalitetsmodstander med tur i den.

 

Odds på England som verdensmester

bet365 har som bekendt Danmarks allerhøjeste odds på England som verdensmester. Det gælder dog om at oddse hurtigst muligt, da Englands favoritværdighed kun vil vokse.

Man oddser på England som verdensmester ved at gå til fodbold > VM 2018 > Vinder. Her spiller man så selvfølgelig på England. Hvis man ikke allerede har en konto hos bet365, bliver man selvfølgelig nødt til at oprette sådan en først. Det tager heldigvis ikke mange øjeblikke, og det er en simpel proces.

bet365 guider en gennem hele oprettelsen, og man skal bare følge deres anvisninger. Som ny spiller får man sig endda en bookmaker bonus, når man indsætter penge første gang. Denne gør, at man får endnu flere penge at oddse på, at fodbolden kommer hjem til England.

 

Opret konto hos bet365

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund