Hør den officielle VM 2014 sang her

Som traditionen foreskriver, så skal der naturligvis være en officiel VM sang. Til VM i fodbold 2014 i Brasilien er det Pitbull og Jennifer Lopez der har fået æren af at lave den officielle VM sang.

Sangen hedder “We Are One (Ole Ola)” og er fyldt med brasilianske sambarytmer som fanger stemningen rigtig godt fra Brasilien. Hvis du er en af dem der spiller FIFA på din Xbox eller PS4, så vil du hurtigt genkende sangen. Den officielle sang bliver nemlig også spillet i FIFA World Cup 2014 spillet.

Den officielle VM sang har på nuværende tidspunkt mere end 53.000.000 visninger på youtube, og mon ikke det stiger til meget mere i takt med at vi kommer tættere på VM i Fodbold 2014.

Du kan høre den officielle VM sang her. Bemærk at du kan se musikvideoen i HD for en bedre oplevelse af Jennifer Lopez og dansepigerne.

Hør den officielle VM 2014 sang her

 

 

Udover den officielle VM 2014 sang, så har Shakira også lavet sit bud på en VM 2014 sang. Shakira fik et kæmpe hit med den officielle sang til VM i Syd Afrika i 2010. Nu er hun så klar med en ny VM sang som hun har valgt at kalde “La La La” og som er lavet i samarbejde med Carlinhos Brown.

Sangen har efter vores mening her på odds.dk potentiale til at blive spillet rigtig meget på clubberne hen over sommeren, da den passer bedre som dansemusik end den officielle VM sang. Hvilken sang der er bedst vil vi lade være op til læserne at bedømme. Lige nu har Shakiras VM sang mere end 10.000.0000 flere visninger end den officielle VM sang, men om det er et udtryk for at sangen er bedre skal vi ikke gøre os kloge på.

Shakiras bud på en VM sang kan i hvert fald høres her.