Det kom ikke som den store overraskelse, da 37-årige Roger Federer i 2017 løftede Wimbledon-trofæet for ottende gang. Den aldrende schweizer jagter nu sit niende trofæ. Han er faktisk også iblandt top 2, hos de fleste bookmakeres favorit til, at gå hele vejen og vinde titlen for en niende gang. Der står dog også en masse andre prominente navne klar i kulissen, og de vil gøre alt for at vælte kongen af tronen. Der er altså lagt op til et brag af en herresingle-turnering i år. Den største kan konkurrent kan nemt vise sig at være bookmakernes favorit Novak Djokovic, som da også er forsvarende mester.

Indlæser…

Wimbledon odds

Udover legenden Roger Federer, så er nogle af forhåndsfavoritterne hos bookmakeren bet365 Novak Djokovic, Rafael Nadal og Stefanos Tsitsipas. Den 32-årige serber har stået øverst på Wimbledon-podiet hele fire gange. Hvis spanieren på 33 år går hele vejen i år, så vil det være tredje gang, at han vinder Wimbledon. Sidste forhåndsfavorit blandt bookmakerne er den blot 20-årige græker Tsitsipas, som siden han blev professionel i 2016, aldrig har set sig tilbage. Favoritunderlaget er græs, og forventninger er høje til den unge komet.

Kan Roger Federer skrive historie igen?

Da den schweiziske tennislegende i 2017 vandt Wimbledon-finalen over Marin Čilić, så skrev han rent faktisk historie. Både Pete Sampras og William Renshaw har nemlig vundet turneringen syv gange alt i alt, men der er aldrig nogen som har formået, at gøre det otte gange udover Roger Federer. Han sidder altså helt alene på tronen nu, og der kommer til at gå rigtig lang tid, før der er nogen som slår hans rekord. Nu er det store spørgsmål, om han kan gøre det til ni, og derved udbygge sin status som den ukronede konge af verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering. Meget kunne tyde på, at det godt kan komme til at ske.

Roger Federer havde fem rigtig lange år uden en eneste Grand Slam-titel fra 2012 til 2017. Som et lyn fra en skyfri himmel besejrede han Rafael Nadal i 2017 udgaven af Australian Open. Det var virkelig en hæsblæsende kamp, hvor der ikke manglende noget. Fem sæt blev det til, hvoraf Roger Federer vandt nummer ét, tre og fem.

Det var som om den sejr var med til at kickstarte hans karriere på ny. Ikke særlig lang tid efter sejren stod han nemlig i endnu en Wimbledon-finale. Her var der ingen slinger i valsen, da han uden de store problemer besejrede Marin Čilić over tre sæt med cifrene 6-3, 6-1 og 6-4. Selvsamme Čilić stod han overfor i sidste års Australien Open-finale, og her fik han virkelig kamp til stregen. Igen var det dog Roger Federer, der kunne løfte trofæet efter at have vundet det femte og sidste sæt 6-1.

Nu handler det så om at vinde Wimbledon for niende gang, og er god grund til at sætte sin lid til den schweiziske superstjerne. Det har bet365 også. De har gjort ham til den næststørste favorit til at snuppe titlen.

bet365 Spil på Federer vinder Wimbledon hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvem kan sætte en stopper for Roger Federer?

Novak Djokovic

Umiddelbart er det en af de tre, som vi nævnte i vores indledning, der skal sætte en stopper for den 37-årige schweizer. Det bedste bud må siges at være Novak Djokovic, Sidste års mester har haft et fantastisk år siden han løftede trofæet. Således gik han hele vejen i US Open i 2018, og også i årets Australian Open blev det til endnu et trofæ. I French Open skuffede Djokovic dog og tabte i semifinalen. Men der er dog én ting, som gør, at han skiller sig særligt ud. Han har nemlig slået Roger Federer i en Wimbledon-finale hele to gange. Både i 2014 og 2015 trak han det længste strå, da han vandt efter henholdsvis fem og fire sæt.

Rent faktisk har han vundet tre ud af sine fire finaler imod schweizeren. Den eneste gang, at Roger Federer har slået Novak Djokovic i en Grand Slam-finale var ved US Open helt tilbage i 2007. Serberen har altså et rigtig godt tag på den aldrende legende. Hvis de kommer til, at stå i Wimbledon-finalen for tredje gang, så er der ikke den store tvivl om, hvem der har overhånden.

Novak Djokovic er en ekstremt god defensiv tennisspiller, hvilket også er grunden til, at han kan slå folk offensive folk som Roger Federer. Derudover kan han også godt være aggressiv, hvis det er nødvendigt. Det har han blandt andet vist mod Rafael Nadal mange gange.

bet365 Spil på Djokovic vinder Wimbledon hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Rafael Nadal

Selvom Rafael Nadal også er en af bet365s favoritter, så skal han have brudt en forbandelse først. Det er nemlig ved at være lang tid siden, at han har gjort det rigtig godt ved et Wimbledon. Det er således otte år siden, at han har spillet sig hele vejen til finalen. Det var i 2011, hvor han måtte se sig slået af Novak Djokovic i fire sæt. Sidst han vandt turneringen var for ni år siden.

Rafael Nadal har hurtige fødder, og han kan dække hele banen, hvis det bliver nødvendigt. Han er også ekstremt mentalt stærk, og det er ikke for sjov, at han har vundet French Open et tocifret antal gange. Seneste titel vandt han 9 juni 2019 i en finalesejr over Dominic Thiem, og han har nu imponerende 12 French Open trofæer.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas har vi ikke den store fidus til, selvom han er en af forhåndsfavoritterne. Han er stadig ung og på vej frem, og vi tror ikke 2019 bliver året hvor han går hele vejen i den prestigefyldte græsturnering. Sikkert er det dog, at vi vil se en stærk præstation på favoritunderlaget, og måske vil han vise hvorfor han er fremtidens mand.

Grækeren en aggressiv spiller, han slår hårdt til boldene og har derudover en stærk serv. Serven tillader ham at gå mere til nettet end de fleste andre spillere, og på græs er det virkelig et våben der kan vise sig brugbart. Tsitsipas har også noget som i nutidens tennisspil er en sjældenhed, han slår nemlig baghånden med en fænomenal enhåndsbaghånd. Præcis som hans store idol Roger Federer!

Spilforslag til Wimbledon

I vores verden er der kun to rigtig gode bud på en vinder af Wimbledon anno 2019. Det er naturligvis Roger Federer og Novak Djokovic. Der er simpelthen ikke nok værdi i at spille på hverken Rafael Nadal eller Stefanos Tsitsipas. Derudover er førstnævnte også bare i meget bedre form, da han allerede har snuppet en titel på græs i år. Det er der ingen af de andre tre, som har formået at gøre. Rafael Nadal har dog vundet French Open i dette kalenderår. Men vigtigt er det dog, at selvom Rafael Nadal har stået i fem Wimbledon-finaler, så har han ikke været i en siden 2011. Og den unge græker Stefanos Tsitsipas, er netop dette, ung. Det er ikke forventeligt, at det er i år han støder de helt store stjerner af tronen.

Roger Federer har været i intet mindre end elleve Wimbledon-finaler, hvoraf hele otte af dem er blevet vundet. Det er sådan set kun Novak Djokovic (to gange) og Rafael Nadal (en gang), som der har slået ham. Novak Djokovic har selv stået i fem finaler, og han har vundet fire af dem. Formår han at gå hele vejen til finalen, er der altså ikke den store tvivl om, at han har rigtig gode odds for at vinde den. Det er da også en af hovedårsagerne til, at vi anbefaler, man smider en skilling efter Roger Federer eller Novak Djokovic, som vinder af Wimbledon anno 2019.

Derfor vinder Roger Federer

Grunden til at vi har så stor tiltro til Roger Federer er, at han har hele pakken. Han kan dække hele banen uden problemer, og hans bevægelighed er helt sikkert undervurderet. Hans forhånd er uimodståelig, og derudover kan han serve med millimeterpræcision.

Derudover er han blevet så meget taktisk bedre igennem de sidste par sæsoner, da han godt ved, at han ikke ligefrem er ung længere. Derfor har han lagt sit spil en smule om, og det klæder ham virkelig. Han minder på sin vis lidt om sine store idoler Stefan Edberg og Pete Sampras. Hans brede vifte af innovative slag oppe omkring nettet gør, at hans modstander aldrig ved, hvad de skal vente sig. Boldene er knivskarpe, og det gør, at Roger Federer kan spille i sit eget tempo.

bet365 Spil på Federer vinder Wimbledon hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvem mødes i finalen?

Man behøver dog ikke umiddelbart at spille på en direkte vinder af Wimbledon. Man kan nemlig også få rigtig høje odds, hvis man kan spotte, hvem der møder hinanden i finalen. Det mest sandsynlige scenarie i finalen er måske en Roger Federer der er seedet 2, til at møde enten Novak Djokovic eller Rafael Nadal. Djokovic er nemlig seedet 1, og Nadal er seedet som nummer 3, hvilket betyder at de står til, at mødes i en potentiel udmagrende semifinale.

Der er dog rigtig mange valgmuligheder at vælge imellem hos bet365, og man kan virkelig lave en hel del lommepenge, hvis man kan spotte en overraskelse eller to. Tror man for eksempel at enten Alexander Zverev, Nick Kyrgios eller Milos Raonic overrasker og kommer i finalen, er der gode penge at hente.

Man kan se alle valgmulighederne på deres hjemmeside, og vi anbefaler, at man spiller på mindst én af dem. Det er nemlig på sådanne markeder, at man finder nogle af de bedste og mest profitable værdispil. Det er selvfølgelig ikke nemt at forudsige en finale, men hvis man er både dygtig og heldig, så kan man sikre sig en stor gevinst og have en masse sjov, mens turneringen er i gang.

bet365 Spil på finalisterne ved Wimbledon hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+