Heretics – North spilforslag: Danskernes nedtur fortsætter

Kamp: Heretics – North
Spilforslag: Heretics vinder
Odds: 1,65
Spilstop: 12. maj kl. 16:30
Bookmaker: Onside Betting

 

Følg spilforslaget hos Onside Betting nu

 

Kriseramte North

Danske North har det bestemt ikke nemt for tiden. Road to Rio har været en lang skuffelse for det ambitiøse danske mandskab, og i slutningen af april blev nedturen fuldendt, da det blev til et 2-0-nederlag til bysbørnene fra Copenhagen Flames. North er dermed nede som det blot tredjebedste danske mandskab, og der er for tiden langt op til den elite, som North ser sig selv som.

Siden nederlaget til Copenhagen Flames er der kommer lidt bedre styr på resultaterne, og North har faktisk vundet deres seneste tre kampe. Faktum er dog, at spillerne generelt præsterer under niveau, og det har været bekymrende på det seneste.

En af de helt store skuffelser på det sidste har været profilen Kjaerbye, der slet ikke har ramt sit vanligt høje niveau. Der har været positive tegn på det seneste, men præstationerne svinger stadig meget.

 

Heretics er solide

Franske Heretics har heller ikke præsteret op til deres vanlige niveau på det sidste. Faktisk har Road to Rio været en pæn skuffelse for mandskabet, der råder over flere fine navne. Alligevel er Heretics et hold, man aldrig må undervurdere. De er traditionelt svære at slå, og vi forventer også, at de sætter North på plads.

Bookmakerne har Heretics som pæne favoritter, og det er som bekendt ikke uden grund. Ser man på oddset, så vurderes Heretics til at have 57 procent chance for at løbe med sejren, hvilket altså er rigtig pænt.

En af de helt store fordele er, at Heretics faktisk har markant højere win percentage end North i samtlige maps i de seneste tre måneder. Den største forskel finder man på Nuke , hvor Heretics har vundet 73 procent af deres runder, imod 50 procent hos North.

 

Følg spilforslaget hos Onside Betting nu

 

Spilforslag hver dag