unibet_header_2

Tirsdag d. 17. september spiller FCK hjemme i Parken mod Juventus og lige nu giver Unibet dig muligheden for at komme ind og se kampen helt gratis.

Unibet udbyder 2×2 billetter og det eneste der kræves for at være med i konkurrencen er, at du er Unibet kunde og kan svare på nedenstående spørgsmål:

Hvem er sponsor på stemningstribunen i Parken?

a.      Unibet

b.      Danske Spil

Sådan vinder du de gratis billetter

  1. Opret en gratis konto på Unibet – Klik her
  2. Send dit svar til [email protected] og oplys dit Unibet brugernavn samt mobilnummer.
  3. Vent på at du bliver ringet op af Unibet mandag d. 16 september.

Når du har gjort ovenstående, deltager du automatisk i kampen om billetter til FC Københavns første hjemmebanekamp i Champions League sæsonen 2013/14. Kampen bliver spillet tirsdag d. 17 september klokken 20.45, og kan altså opleves live i Parken, hvis du ender med at vinde de to billetter. Bemærk, at der ikke er noget krav om at du skal indsætte penge på Unibet.

Det er altså kun et krav at du har en gratis konto. Unibet har naturligvis dansk licens, og hvis du beslutter dig for at spille på Unibet, så er alle dine gevinster naturligvis skattefrie.

Husk også, at når du opretter din nye Unibet konto får du automatisk tilbuddet om en 1000 kr. velkomstbonus til at sportsbette for.

Du skal tilkendegive at du ønsker bonussen, når du udfylder registreringsformen på Unibets hjemmeside.

Herefter indbetaler du et valgfrit beløb (mindst 80 kr.), og Unibet matcher dit indskud med en bonus på samme størrelse som dit indskud – op til 1000 kr.