Velux EHF Champions League Final 4

Alle håndbold-fans bør sidde på stolekanten og sitre af bare spænding, for i denne weekend går det løs Lanxess Arena i Köln, når Champions League Final 4 skal afvikles.

“Det er den største håndbold arena i Europa, med den bedste atmosfære og altid udsolgt. Alt omkring Final 4 er simpelthen sensationelt”, har den legendariske og nu pensionerede håndbold-målmand Henning Fritz udtalt forud for Final 4-slutspillet i denne weekend.

Her venter der lørdag to spændende semifinaler i form af KS Kielce vs Paris St. Germain samt THW Kiel vs MVM Veszprem, og søndag er der således bronzekamp og finale. En rigtig lækkerbisken for alverdens håndbold-fans, men desværre viser ingen af de store danske TV-kanaler livebilleder fra Köln. Det gør man i stedet hos bookmakeren bet365, hvor du kan se Champions League Final 4 gratis på nettet i denne weekend.

Gå ikke glip af Final 4 i Köln, livestream Champions League Final 4 herlighederne lovligt og i super kvalitet på nettet hos bet365.dk, hvor der selvfølgelig også er odds på både semifinaler og finaler.

Livestream Champions League Final 4 her >>

 

Livestream Champions League Final 4 på nettet

Leder du efter et godt håndbold livestream, hvor du kan se Champions League Final 4 gratis på nettet, kan du kigge mod bookmakeren bet365 som har livestream til alle kampene i Köln i weekenden.

Lørdag kl. 15.15 åbnes der op for livestream fra KS Kielce vs PSG og umiddelbart efter dét opgør, er der hul igennem til THW Kiel vs Veszprem i Lanxess Arena. Søndag er det således tid til bronzekampen kl. 15.15 og finalen kl. 18.00. Hvem der mødes i de to kampe, finder vi selvfølgelig ud af lørdag, når de to megabrag skal afvikles i den mest fantastiske håndbold-kulisse man kan opstøve på kontinentet.

For at kunne se livestream fra Champions League Final 4 i weekenden d. 28.-29. maj, skal du blot have en aktiv bet365 konto. Med aktiv menes der, at din konto ikke må være helt tømt for penge, så hvis der bare står én krone, vil du kunne vælge imellem tusindvis af livestreams i alverdens sportsgrene, herunder også håndbold og Champions League.

Det koster ikke noget at se kampene på nettet hos bet365, men din konto må altså ikke være tømt for penge. Dette er primært et krav for at sikre, at serverne ikke overbelastes af “sortseere”, og at det kun er “rigtige” bet365-kunder, som nyder godt af livestreamet.

Du finder kampene under “Live Billeder” i menuen hos bet365, og du kan glæde dig over, at bet365s “Live Billeder” service fungerer perfekt på mobil og tablet. Det betyder, at du kan se kampen på din telefon eller tablet, uanset hvor du befinder dig. Alt der kræves er selvfølgelig en internet-forbindelse og en gyldig konto hos bookmakeren.

Desuden er det værd at nævne, at det ikke kun er Champions League-håndbold, som du kan streame på nettet. Som du kan se i weekendens livestream program for håndbold, er der også live billeder fra bl.a. spansk og tysk håndbold.

haandbold_livestream_program_cl_final_4

 

Læs mere om at livestreame hos bet365

 

bet365-580x330