Gode odds for ny Michelin-restaurant i København

restaurantBetsafe har sat odds på, hvorvidt en række københavnske restauranter på torsdag modtager en Michelin-stjerne. Og bookmakeren har blandt andet et godt øje til ”Restaurationen” på Møntergade.

 Når den franske gastronomibibel Guide Michelin på torsdag offentliggør sine stjerner for 2013, kan der meget vel være flere danske debutanter blandt de udvalgte. Hos Betsafe har de sat odds på stjerneræset, og du kan hente gode penge hvis Fishmarket får en stjerne.

Blandt restauranter, som i dag ikke har en stjerne, har Betsafe størst tiltro til ”Restaurationen” på Møntergade. Kok og indehaver Bo Jacobsen har tidligere haft en Michelin-stjerne og har derfor vist, at han besidder det gastronomiske niveau til at begå sig i det fine selskab. En stjerne til ”Restaurationen” udløser odds 1,75. Andre kandidater på bookmakerens liste er Mielcke & Hurtigkarl til odds 2,50, Kadeau til odds 3,20 og Fishmarket til odds 3,20.

”Det er altid svært at vurdere, hvordan Michelin fordeler sine stjerner, fordi der ikke findes nogle klare kriterier for uddelingen. Men der tegner sig en svag tendens til, at guiden lægger større vægt på innovation og skarpe koncepter end tidligere. Det tror vi, kan være en fordel for de københavnske restauranter. Særligt ”Restaurationen” og ”Mielcke & Hurtigkarl” bør være gode bud på nye Michelin-stjerner”, udtaler Thomas Holm, Oddssætter hos Betsafe.

Læs mere på www.betsafe.dk, hvor du finder spillet under ”Almost Anything” – ”Danmark” – ”Prisuddelinger”.

Ønsker du selv at vurdere om “Restaurationen” skal have en Michelin-stjerne, kan du besøge deres hjemmeside her og bestille et bord.

Odds på vinderen af KMD Cup