VM-finale tilbud: Få forhøjet dine odds på Frankrig – Kroatien

Tilbud fra bookmakeren betfair, hvor nye spillere får forhøjede odds på VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien

Søndag er det tid til verdens største fodboldkamp – VM-finalen. Her mødes forhåndsfavoritterne fra Frankrig og overraskelsen Kroatien. Det er naturligvis en kamp du skal oddse på, og det bør du gøre hos bookmakeren betfair. Den har nemlig forhøjet oddsene på begge kombattanter, så du får odds 10 på Frankrig og vanvittige odds 30 på Kroatien. Du kan spille 50 kroner på det forhøjede odds, og dermed vinde 500 kroner på Frankrig og hele 1.500 kroner på Kroatien. Bonussen skal blot gennemspilles en enkelt gang, hvorefter du kan hæve dine penge.

 

Spil til forhøjede odds her

 

Så nemt er det

Du skal blot følge fire simple trin for at få adgang til de forhøjede odds på VM-finalen.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med bonuskode ZFBJ3O
  3. Spil 50 kroner på enten Belgien eller Frankrig
  4. Få din gevinst lige efter kampen

Links på denne side fører direkte til betfairs kampagneside. Her skal du selvfølgelig trykke på “TILMELD DIG NU”, hvorefter du skal følge betfairs anvisninger. Bookmakeren har gjort det rigtig simpelt at oprette en konto, så du slipper for at skulle indtaste en masse unødvendig information. Der er virkelig blevet skåret ind til benet, så du kan komme i gang med at oddse så hurtigt som overhovedet muligt.

Det er bonuskoden ZFBJ3O, der giver adgang til det forhøjede odds. Denne bliver automatisk indtastet, når du følger vores links, men vi anbefaler alligevel, at du lige dobbelttjekker, hvorvidt koden er tastet ind. Du finder koden i det nederste højre hjørne, når du opretter dig.

Når du har oprettet din konto, så skal du naturligvis indsætte penge ind. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange penge du kan sætte ind, men du skal som minimum indbetale 50 kroner. Det er altså helt op til dig, hvor mange penge du sætter ind, så det gælder bare om at finde et beløb, der passer din pengepung og spillelyst.

Når du har alt det praktiske på plads, skal du selvfølgelig til at oddse på kampen. Her vælger du selv, hvilket forhøjet odds du spiller på. Du kan dog kun vælge et af dem. Når dit hold har vundet VM, får du dit indskud tilbage som kontanter. Det betyder, at indskuddet på 50 kroner altså kan udbetales med det samme. Selve nettogevinsten, 450 kroner på Frankrig og 1.450 på Kroatien, udbetales som en bonus. Denne skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage før, at den kan hæves.

 

Sådan får du mest ud af tilbuddet

Man bestemmer helt selv, hvorvidt man vil oddse på Kroatien eller Frankrig. Det er klart, at Frankrig er kæmpe favoritter, og du har størst chance for at vinde, hvis du oddser på franskmændene. Odds 10 er et fremragende odds, og det er en rigtig nem måde at vinde 500 kroner på.

Vi anbefaler dog, at du går efter guldet og spiller på Kroatien til at vinde kampen. Her kan du potentielt få 1.500 kroner i odds bonus, hvilket er vanvittigt, når man tænker på, at den blot skal gennemspilles en enkelt gang. Normalt skal bonusser i den størrelse altid gennemspilles fem-seks gange til omkring odds 2,00.

Hvis Kroatien vinder kampen, så anbefaler vi, at du sætter hele din bonus på ét væddemål til odds 1,50. Prøver du at dele det op i flere mindre væddemål, er der nemlig risiko for, at du smider bonussen væk langsomt. Det er altså bedre at gå all in og satse hele butikken. Vinder du på det spil, vil du nemlig stå med hele 2.250 kroner på kontoen, som du kan hæve med det samme. På blot to spil vil du altså gå fra 50 kroner til 2.250 kroner. De penge kan så bruges på at forsøde sommeren som for eksempel tilskud til en ferie eller, hvad du lige har lyst til.

 

Regler og vilkår for forhøjet odds

Tilbuddet gælder kun spillere, der ikke allerede har en konto hos betfair. Du skal bruge bonuskoden ZFBJ3O for at få adgang til det forhøjede odds på enten Frankrig eller Kroatien. Du kan kun spille på et af de forhøjede odds, og det gælder kun ordinær spilletid. Hvis kampen går i forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, vil begge spil være tabt.

Det forhøjede odds på VM-finalen kan ikke kombineres med andre tilbud eller spil hos betfair. Det er heller ikke muligt at cashe sit spil ud i løbet af kampen.

Nettogevinsten fra det forhøjede odds skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage, imens ens indskud udbetales kontant med det samme. Ligeså snart gevinsten er gennemspillet, kan den udbetales.

Indbetalinger foretaget med Skrill eller NETELLER giver ikke adgang til det forhøjede odds.

 

Spil til forhøjede odds her

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund